Προχωράει το νέο προπονητικό κέντρο ο Σαββίδης!

Ο Ιβάν Σαββίδης ανέβασε επίπεδο τον ΠΑΟΚ.

i

©intime

Προχωράει το νέο προπονητικό κέντρο ο Σαββίδης!

Μάνος Τσαλγατίδης 14:07 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 08.11.2023

Καθοριστική επαφή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη με τον δήμο Θέρμης για το νέο προπονητικό κέντρο.

Ο ΠΑΟΚ «τρέχει» την υπόθεση του νέου προπονητικού κέντρου στη Θέρμη, όπως έγινε γνωστό κι από την τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη, στο πλαίσιο του Δ.Σ. της Τρίτη (7/11).

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ζήτημα υπήρχε και νεότερη εξέλιξη, αφού σήμερα (8/11) έγινε η καθοριστική κίνηση από την πλευρά του προέδρου και ισχυρού άνδρα των «ασπρόμαυρων».

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σαββίδης είχε μια πολύ σημαντική επαφή με τον Δήμαρχο Θέρμης, κ. Παπαδόπουλο.

Σε αυτή συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την έκταση του νέου προπονητικού κέντρου, με την υπόθεση να προχωράει πολύ καλά, όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Άξιο αναφοράς είναι πως στο χθεσινό Δ.Σ. συζητήθηκαν αρκετά θέματα, μεταξύ αυτών και το θέμα της Νέας Τούμπας, αλλά και του νέου προπονητικού.

Μεταξύ άλλων αναλύθηκαν όλες οι νέες εξελίξεις για τις υποδομές και το προπονητικό κέντρο, που βρίσκεται πια σε διαδικασία υλοποίησης, με τις ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες να είναι προ των πυλών.

1. Υποδομές - όλες οι νέες εξελίξεις για το προπονητικό κέντρο, που βρίσκεται πια σε διαδικασία υλοποίησης, με τις ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες να είναι προ των πυλών. Οι δυσκολίες και οι επανασχεδιασμοί για τη Νέα Τούμπα, για την οποία εκφράστηκε ακόμη μια φορά η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε απροσδόκητα εμπόδια. 

2. Αγωνιστικό - Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι πάντα οι υψηλότεροι και όπως είπε ο κ. Σαββίδης «έχουμε σύμπνοια με τον Ραζβάν στο ότι πρέπει πάντα να επικεντρώνουμε την απόλυτη προσοχή μας στο αμέσως επόμενο ματς». Ο κ. Σαββίδης εκδήλωσε την διάθεσή του να συνεχίσει την ενίσχυση τον Γενάρη, με δεδομένο πως η ομάδα ανταποκρίνεται στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

3. Διατήρηση της σημαντικής θέσης του ΠΑΟΚ στις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Έχουμε πετύχει να είμαστε βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς την έγκριση του οποίου δεν μπορεί να προχωρήσει καμία αλλαγή πια. Οι δικές μας μάχες άλλαξαν το τοπίο και οι μάχες αυτές θα διαρκούν για πάντα, προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται όλο και πιο δίκαιο. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε». 

4. Σχέση με φιλάθλους: Ο κ. Σαββίδης ζήτησε να υπάρχει απολύτως υγιές κλίμα μέσα και γύρω από την Τούμπα. Τόνισε ιδιαιτέρως ότι «η εποχή χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, πίστη και στήριξη στην ομάδα, που πια θα μπει στο στόχαστρο των αντιπάλων. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε περιττά προβλήματα και διχόνοιες. Στόχος μας είναι να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει και όλοι πρέπει να στοχεύσουμε εκεί. Δεν θα μας χαριστεί τίποτα, όπως δεν μας χαρίστηκε ποτέ στην Ιστορία μας. Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μόνοι μας, όταν καταφέραμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και όταν δεν δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα να μας σταματήσουν με πλάγιους τρόπους».