Ράχμαν Μπάμπα: «Θέλουμε την πρωτιά στον όμιλο!»

Ράχμαν Μπάμπα: «Θέλουμε την πρωτιά στον όμιλο!»

Όσα είπε ο Γκανέζος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Ράχμαν Μπάμπα για την αναμέτρηση με την Αμπερντίν

Για την επικείμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν τοποθετήθηκε ο Ράχμαν Μπάμπα, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Ο Γκανέζος ακραίος αμυντικός τόνισε πως η ομάδα έχει υψηλό κίνητρο και θέλει την πρωτιά στον όμιλο του Conference League. Παράλληλα, ανέφερε πως το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι διαφορετικό σε αυτή τη δεύτερη θητεία του, καθώς υπάρχει περισσότερη ποιότητα στο γκρουπ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η ομάδα έχει υψηλό κίνητρο. Είμαστε χαρούμενη για την απόδοσή μας με τον Ολυμπιακό. Το αυριανό παιχνίδι είναι διαφορετικό, γι’ αυτούς είναι ζωής και θανάτου, αλλά και για εμάς. Εμείς θέλουμε την πρόκριση και την πρωτιά. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη και τίποτα άλλο».

Για το αν θεωρεί ότι το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν το καλύτερό του και για τη συνεργασία με Τάισον:

«Είναι δύσκολο να πω, αλλά το να κερδίζεις 2-4 είναι μεγάλο επίτευγμα. Έχω κάνει καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα. Ήταν από τα πιο δυνατά, σίγουρα. Η συνεργασία και η επικοινωνία με τον Τάισον είναι εξαιρετική, ταιριάζει ο τρόπος παιχνιδιού μας. Η σεζόν έχει ξεκινήσει για εμάς και θέλω να κάνω καλύτερες εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ και να γίνω ακόμη καλύτερος.

Για το αν αισθάνεται τυχερός ο ΠΑΟΚ για το αποτέλεσμα στη Σκωτία:

Δεν ήμασταν καθόλου τυχεροί. Μετά το 2-0 παίξαμε πολύ καλά. Η Αμπερντίν ίσως να ήταν λίγο άτυχη, αλλά η τύχη είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο ποδόσφαιρο, κάποιες φορές είναι μαζί σου, κάποιες όχι».

Για το αν περιμένει διαφορετικό παιχνίδι:

«Η Αμπερντίν είναι επικίνδυνη στο κομμάτι των αντεπιθέσεων και πρέπει να το προσέξουμε. Αυτή τη φορά θα έχουμε τους φιλάθλους μας στην Τούμπα. Οι φίλαθλοι είναι σημαντικοί για την έκβαση του αγώνα».

Για το τι έχει αλλάξει από την πρώτη του θητεία:

«Έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές συγκριτικά με την πρώτη μου θητεία, έχουν φύγει αρκετοί παίκτες. Υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα στο γκρουπ και το σύστημα που εφαρμόζει ο κόουτς μού ταιριάζει ως παίκτη. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Κάνουμε άμυνα όλοι μαζί, παίζουμε πίεση όλοι μαζί».