Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ απειλήθηκε με θάνατο έξω από το σπίτι του στο Περού

Κάρλος Ζαμπράνο

i

©intime

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ απειλήθηκε με θάνατο έξω από το σπίτι του στο Περού

Δημήτρης Χούπης 17:02 - 07.11.2023

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Αλιάνσα Λίμα απειλήθηκε με θάνατο, αφού δέχτηκε ένα στεφάνι κηδείας έξω από το σπίτι του από τους οπαδούς αντίπαλης ομάδας λίγο πριν τον μεταξύ τους τελικό.

Μία σοκαριστική σκηνή έζησε ο παίκτης της Αλιάνσα Λίμα, Κάρλος Ζαμπράνο. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ λοιπόν απειλήθηκε με θάνατο, αφού οπαδοί της Ουνιβερσιτάριο Νεπόρτες άφησαν στεφάνι κηδείας έξω από το σπίτι του. Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες την Πέμπτη (9/11) για τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τα playoffs του πρωταθλήματος. 

Κάπως έτσι οι οπαδοί της Ντεπόρτες αποφάσισαν να τρομάξουν τον παίκτη της Λίμα με έναν αρκετά μακάβριο τρόπο. Συγκεκριμένα ο 34χρονος έλαβε έξω από το σπίτι του ένα επικήδειο στεφάνι, το οποίο δίπλα είχε μία κάρτα που έγραφε ένα μήνυμα: «Για το κάθαρμα Κάρλος Ζαμπράνο, North Trench» (οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντεπόρτες). 

Μετά το περιστατικό η μητέρα του Περουβιανού μίλησε για αυτό που συνέβη, λέγοντας πως δεν ξέρει γιατί υπάρχει τόσος φόβος, ενώ τόνισε δε πως ο Ζαμπράνο ξέρει πως να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. «Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόσος φόβος, υπάρχουν άνθρωποι που εμπιστεύονται την ομάδα τους. Ο Κάρλος είναι έμπειρος σε τέτοιου είδους ενέργειες», ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ

Ο αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει την Πέμπτη (9/11) και πλέον μένει να φανεί εάν ο 34χρονος θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί μετά τις απειλές που δέχτηκε από τους οπαδούς του αντίπαλου συλλόγου.