Πρώην προπονητής Άρη για τους Πολωνούς διαιτητές: «Είναι λυπηρό που μας φέρονται έτσι»

Μίχαλ Πρόμπιερζ

i

/©Intime

Πρώην προπονητής Άρη για τους Πολωνούς διαιτητές: «Είναι λυπηρό που μας φέρονται έτσι»

Κώστας Τόπας 09:01 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 10.04.2023

Ο Πολωνός κι άλλοτε τεχνικός του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ αναφέρθηκε στα πρόσφατα γεγονότα που σχετίζονται με τους Πολωνούς διαιτητές που κατηγορήθηκαν για απρεπή συμπεριφορά στην Ελλάδα.

Το 2011 ο Μίχαλ Πρόμπιερζ ανέλαβε τα ηνία του Άρη. Ωστόσο, η θητεία του αποδείχθηκε σύντομα καθώς έκατσε στον πάγκο των «κίτρινων» για μόλις εννέα παιχνίδια, οδηγώντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε τέσσερις νίκες, ισάριθμες ήττες και μία ισοπαλία.

Σήμερα, ο 50χρονος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Νέων της Πολωνίας και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, τοποθετήθηκε για τα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα με τους Πολωνούς διαιτητές.

«Είναι λυπηρό που μας φέρονται έτσι. Έμαθα μόνος μου πώς μετέδωσαν πληροφορίες για την αποχώρησή μου από τον Άρη. Είναι αλήθεια ότι οι Πολωνοί επιτίθενται αντί να αμυνθούν», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Πρόμπιερζ δημοσίευσε επίσης ένα στιγμιότυπο από μια συνομιλία που είχε με έναν Έλληνα, ο οποίος του έγραψε ότι: - «Τελικά, αποδείχθηκε ότι οι Πολωνοί διαιτητές δεν ήταν μεθυσμένοι. Ταράχτηκαν και προκλήθηκαν. Δεν έφταιγαν οι διαιτητές. Ήταν η ελληνική ομοσπονδία που τους απέκλεισε από τη διεξαγωγή της συνάντησης».