«Πυρά» από τον μάνατζερ του Ατσού που ακόμη αγνοείται: «Αδιαφορεί για τον εντοπισμό του παίκτη η Χατάισπορ»
i

Κρίστιαν Ατσού/©Photo by Nigel Roddis/Getty Images/Ideal Images

«Πυρά» από τον μάνατζερ του Ατσού που ακόμη αγνοείται: «Αδιαφορεί για τον εντοπισμό του παίκτη η Χατάισπορ»

Sportal newsroom 18:57 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 14.02.2023

Ο μάνατζερ του Κριστιάν Ατσού έριξε... καρφιά για τη Χατάισπορ, τονίζοντας πως ο σύλλογος δεν συμβάλλει στην προσπάθεια ανεύρεσης του παίκτη.

Το θρίλερ για τον εντοπισμό και απεγκλωβισμό του Κρίστιαν Ατσού συνεχίζεται, ενώ την ίδια ώρα ο μάνατζερ του Γκανέζου άσου εξαπολύει «πυρά» κατά της Χατάισπορ, καθώς όπως τονίζει, ο τουρκικός σύλλογος αδιαφορεί για την ανεύρεση του παίκτη.

Επιπλέον, ο ατζέντης του 31χρονου επιθετικού αναφέρθηκε στην καθυστέρηση των σωστικών συνεργείων, λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πέρασαν 9 μέρες από τον σεισμό και ακόμη δεν έχουμε εντοπίσει τον Κρίστιαν. Βρίσκομαι στα ερείπια της κατοικίας του, στο Χατάι με την οικογένεια του Κρίστιαν.

Οι σκηνές που εκτυλίσσονται είναι πέρα από κάθε φαντασία και οι καρδιές μας είναι ραγισμένες για όσους επλήγησαν. Τα πράγματα κυλούν απίστευτα αργά και πολλές επιχειρήσεις διάσωσης έχουν καθυστερήσει. 

Εντοπίσαμε το ακριβές σημείο που βρισκόταν το δωμάτιο του Κρίστιαν και βρήκαμε δύο ζευγάρια παπούτσια που ανήκαν στον ίδιο. Ζωές χάθηκαν ελλείψει οικονομικών πόρων για τους εργάτες.

Είναι κρίμα, αλλά ο σύλλογος δεν βρίσκεται μαζί μας, στην προσπάθεια ανεύρεσης του Κρίστιαν. Η θέση τους, η επιρροή τους, σε συνδυασμό με τις γνώσεις τους θα ήταν απίστευτα σημαντικές.

Παρακαλούμε τον δήμαρχο του Χατάι, Λουτφού Σαβάς να παράσχει πρόσθετους οικονομικούς πόρους για να επιταχύνει την διαδικασία των σωστικών συνεργείων. Χρειαζόμαστε επίσης έναν μεταφραστή».