Ο Μπακασέτας απηύθυνε κάλεσμα στους Τούρκους οπαδούς να γεμίσουν το γήπεδο για τους σεισμόπληκτους (vid)
i

Τάσος Μπακασέτας/PrtScr

Ο Μπακασέτας απηύθυνε κάλεσμα στους Τούρκους οπαδούς να γεμίσουν το γήπεδο για τους σεισμόπληκτους (vid)

Κώστας Τόπας 15:23 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 14.02.2023

Ο Τάσος Μπακασέτας απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους κάθε τουρκικής ομάδας, να παρευρεθούν στον αγώνα της Τράμπζονσπορ με την Βασιλεία (16/02, 19:45), όπου τα έσοδα θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας.

Η Τράμπζονσπορ του Μανώλη Σιώπη και του Τάσου Μπακασέτα υποδέχεται τη Βασιλεία την Πέμπτη (16/2) την ώρα που όλες οι εγχώριες αθλητικές δραστηριότητες έχουν μπει στον πάγο. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την πρωταθλήτρια Τουρκίας να προχωρήσει σε μια αξιέπαινη πράξη, καθώς γνωστοποίησε πως τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους.

Ο Τάσος Μπακασέτας μάλιστα, μέσα από βίντεο στους επίσημους λογαριασμούς της Τράμπζονσπορ κάλεσε όλους τους Τούρκους στο γήπεδο ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουν προκειμένου να βοηθήσουν με την αγορά ενός εισιτηρίου τους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό.

«Περιμένουμε όλους τους οπαδούς της ομάδας, ανεξαρτήτως χρώματος ή σήματος, στον αγώνα της Βασιλείας, που πρέπει να παίξουμε στο UEFA Conference League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία. Οι έρευνες για αγνοούμενους συνεχίζονται με τη χώρα να μετρά καθημερινά τις αμέτρητες πληγές της.