Μπέρδεμα με τον Εμρέ Τσολάκ: Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα, έπαιξε 31 λεπτά, αποσύρθηκε και το μετάνιωσε
i

Εμρέ Τσόλακ/©IPhoto by Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Μπέρδεμα με τον Εμρέ Τσολάκ: Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα, έπαιξε 31 λεπτά, αποσύρθηκε και το μετάνιωσε

Κώστας Τόπας 15:32 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 13.02.2023

Ο Τούρκος πρώην ποδοσφαιριστής της Γαλατάσαραϊ, Εμρέ Τσολάκ ανακοίνωσε την απόφαση να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, σαφώς επηρεασμένος από τον φονικό σεισμό που σκόρπισε το θάνατο στην Τουρκία.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Εμρέ Τσολάκ ανακοινώθηκε από την ισπανική Ιντερσίτι ενώ στο παρελθόν, αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην πατρίδα του για τη Γαλατάσαραϊ, την Καραγκιουμρούκ, τη Χατάισπορ και την Μπασακσεχίρ. Επίσης, εκτός Τουρκίας δοκιμάστηκε στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Αλ-Ουάχντα. 

Ο Τσολάκ με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέφερε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση υπογραμμίζοντας ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και ο θάνατος καραδοκεί ανά πάσα στιγμή, εμφανώς επηρεασμένος από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία.

«Σταμάτησα το ποδόσφαιρο... Φιλάω τα χέρια όλων όσοι έχουν δουλέψει με εμένα. Ο Θεός να σας έχει καλά. Από σήμερα, θα ζω για την ευτυχία της οικογένειάς μου. Υπάρχει θάνατος, περάστε χρόνο με τους αγαπημένους σας», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Η ανάρτηση του Εμρέ Τσόλακ

Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο 31χρονος Τούρκος, λίγο πριν την ανακοίνωσή του, έκανε το ντεμπούτο του με την Ιντερσίτι την περασμένη Κυριακή (12/02) κι αγωνίστηκε για περίπου 30 λεπτά, πανηγυρίζοντας μάλιστα και στα αποδυτήρια τη νίκη της ομάδας του με 1-0.

Η ομάδα του το έμαθε από τα social media

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τσολάκ χωρίς να έχει ενημερώσει προηγουμένως τους συμπαίκτες του και την διοίκηση, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, ενώ και οι διοικούντες ενημερώθηκαν από τα social media, για την απόφασή του.

Κατέβασε την ανάρτηση μετά από 10 ώρες

Το μεσημέρι της Δευτέρας (13/02) το μήνυμα του Εμρέ Τσόλακ, που ανήγγειλε ότι αποσύρεται εξαφανίστηκε ξαφνικά από τον λογαριασμό του στο Instagram. Οι λόγοι για τους οποίους έγραψε ένα τέτοιο μήνυμα ή γιατί το διέγραψε δεν είναι ακόμη γνωστοί. Ούτε αν τελικά αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο Τούρκος μεσοεπιθετικός. Το συμβόλαιό του πάντως με την Ιντερσίτι ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν το καλοκαίρι.