Ράφα Σοάρες: «Βγάλαμε αντίδραση, τώρα θέλουμε ξανά σερί νικών»

Ράφα Σοάρες: «Βγάλαμε αντίδραση, τώρα θέλουμε ξανά σερί νικών»

Μάνος Τσαλγατίδης 11:00 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 11.01.2024

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Ράφα Σοάρες μίλησε στο Sportal μετά τη νίκη-πρόκριση του Δικεφάλου επί του ΝΠΣ Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στη φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς επικράτησε με συνολικό σκορ 3-0 επί του ΝΠΣ Βόλου σε διπλά ματς (1-0 στην Τούμπα και 0-2 στον Βόλο).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ράφα Σοάρες μίλησε στο Sportal για την πρόκριση των «ασπρόμαυρων», αλλά και το πόσο βοηθά αυτή στην ψυχολογία μετά την ήττα από τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ήταν σε καμία περίπτωση μια εύκολη πρόκριση, για την ακρίβεια ήταν το ακριβώς αντίθετο. Στο παιχνίδι της Τούμπας δυσκολευτήκαμε κερδίσαμε μόλις με ένα γκολ. Εδώ ήταν μια μάχη από το πρώτο δευτερόλεπτο. Με το δεύτερο γκολ σκοτώσαμε το παιχνίδι και πήραμε την πρόκριση, αλλά δεν μπορεί να το χαρακτηρίσεις εύκολο παιχνίδι».

Για το γεγονός πως μετά την ήττα υπήρχε παιχνίδι και η ομάδα ανέβηκε ψυχολογικά:

«Είναι ό,τι καλύτερου μπορούσε να συμβεί μετά την κατάσταση που ζήσαμε την Κυριακή να έχουμε απευθείας παιχνίδι. Βγάλαμε την αντίδραση μας και από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά».

Για το αν η νίκη και εμφάνιση ήταν ένα μήνυμα πως ο ΠΑΟΚ επανήλθε μετά την ήττα.

«Σίγουρα ναι, το παιχνίδι κόντρα στον Άρη δεν ήταν το καλύτερο μας, ίσως να μην ήμασταν στη μέρα μας, οι μεγάλες ομάδες έχουν και τέτοιες βραδιές. Σίγουρα η σημερινή νίκη έδειξε ότι βγάλαμε αντίδραση, ότι προχωράμε μπροστά και πως θέλουμε να επανέλθουμε σε ένα σερί νικών».