Λουτσέσκου: «Τέτοια παιχνίδια μπορούν να σε αποκλείσουν από τη διοργάνωση - Η ομάδα τα κατάφερε»

Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Τέτοια παιχνίδια μπορούν να σε αποκλείσουν από τη διοργάνωση - Η ομάδα τα κατάφερε»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο (0-2).

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Βόλο, στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και... πέταξε για τα προημιτελικά του θεσμού.

Με σκόρερ τους Κωνσταντέλια και Σβαμπ, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν εύκολα (0-2) και σε συνδυασμό με τη νίκη στο πρώτο ματς της Τούμπας, έκαναν το 2/2 κόντρα στους Θεσσαλούς.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές τους και την πρόκριση στους «8».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Έπρεπε να κερδίσουμε και να προκριθούμε, η ομάδα τα κατάφερε. Το πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολο, έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι οι παίκτες να έχουν προσοχή και νοοτροπία στο 100%. Είναι παιχνίδια που μπορούν να σε αποκλείσουν από τη διοργάνωση. 

Τα καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την υπευθυνότητα των παικτών μου. Είναι δύσκολο να πρεσάρεις μία ομάδα όπως ο Βόλος που πάει με μεγάλη επιθετικότητα και στις δεύτερες μπάλες. Απαιτεί να είσαι 100% συγκεντρωμένος, ένα λάθος και μία μεγάλη μπαλιά φτάνουν για να σου κάνει κακό ο Βόλος».