Ο Ράτκλιφ αποκάλυψε τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ράτκλιφ

i

©printscreeen

Ο Ράτκλιφ αποκάλυψε τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:57 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 16.01.2024

Ο Τζέιμς Ράτκλιφ αποκάλυψε σε δηλώσεις του ποιοι είναι οι αγαπημένοι του ποδοσφαιριστές από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ θα αγοράσει το 25% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 1.2 δις ευρώ, με τη συμφωνία να δίνει στον ιδιοκτήτη της INEOS τον έλεγχο των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων του συλλόγου, ενώ θα έχει λόγο και στο εμπορικό κομμάτι που ελέγχεται από την οικογένεια Γκλέιζερ.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ράτκλιφ είχε μία μακρά συνάντηση με τον τεχνικό των κόκκινων διαβόλων, Έρικ Τεν Χαχ, στον οποίο εξέφρασε τη στήριξή του, ενώ γνωρίστηκε και με τους παίκτες της ομάδας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ράτκλιφ παρακολούθησε για πρώτη φορά αγώνα της Γιουνάιτεντ, με το νέο του ρόλο, καθώς ήταν στις κερκίδες του «Ολντ Τράφορντ» στο ντέρμπι κόντρα στην Τότεναμ, που έληξε ισόπαλο 2-2, για την 21η αγωνιστική της Premier League. 

Ο Άγγλος μεγιστάνας πριν το ματς μίλησε στα ΜΜΕ, αλλά δεν θέλησε να απαντήσει σε συγκεκριμένες απαντήσεις πριν την έγκριση της συμφωνίας από τις αρμόδιες αρχές στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

«Δεν μπορώ να πω τίποτα για την ομάδα, καθώς περιμένω στα μέσα του επόμενου μήνα να εγκριθεί η συμφωνία. Σίγουρα πάντως η είσοδος μου στη Μάντσεστερ είναι από τα αξιοσημείωτα γεγονότα της ζωής μου. Είχα χρόνια να έρθω σε αγώνα στο Ολντ Τράφορντ. Από παιδί είμαι οπαδός της Γιουνάιτεντ και οι αγαπημένοι παίκτες μου ήταν ο Σκόουλς και ο Καντονά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράτκλιφ.