Λουτσέσκου: «Να χτίσουμε δυνατή νοοτροπία, ένα γκρουπ με μαχητές»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Printscreen

Λουτσέσκου: «Να χτίσουμε δυνατή νοοτροπία, ένα γκρουπ με μαχητές»

Sportal newsroom 23:02 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 17.08.2023

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη και πρόκριση με το 3-0 στην Τούμπα απέναντι στη Χάιντουκ Σπλίτ και πέρασε τα playoff του Conference League όπου περιμένει τον αντίπαλό του.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με το εμφατικό 3-0 τη Χάιντουκ χάρη στα δύο γκολ του Ζίβκοβιτς (79',85') και το πέναλτι του Ζβαμπ (12') και πλέον βρίσκεται στα playoffs του Conference League, όπου περιμένει τον νικητή του Ρόζεμποργκ - Χαρτς.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη NOVA για τη σημασία της πρόκρισης και τον επιθυμητό αντίπαλο του ΠΑΟΚ:  

«Τίποτα πέρα από την πρόκριση. Δύσκολη σειρά αγώνων. Η Χάιντουκ Σπλιτ είναι μία ομάδα με πολλή ποιότητα. Το 3-0 είναι 3-0 αλλα υπάρχουν δύο δφιαφορετικοί τομείς. Το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο. Να χτίσουμε δυνατή νοοτροπία, ένα γκρουπ με μαχητές . Θέλω να αποβάλλουμε το άγχος που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό έρχεται με τα παιχνίδια και τις νίκες. Η χημεία πρέπει να βελτιωθεί, θέλουμε χρόνο». 

«Θέλω μόνο να ξέρω το τελικό αποτέλεσμα και να εστιάσουμε στην προετοιμασία. Μέχρι τότε είναι η επόμενη Κυριακή μπροστά μας. Ελπίζω ο κόσμος να καταλαβαίνει τη σημασία του παιχνιδιού και να είναι ο δωδέκατος παίκτης».