Λουτσέσκου για Σαββίδη: «Δεν μου είπε ποτέ να βάλω κάποιον να παίξει»

Ιβαν Σαββίδης και Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου για Σαββίδη: «Δεν μου είπε ποτέ να βάλω κάποιον να παίξει»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και για την σχέση που έχει μαζί του.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, το όνομα του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στο επίκεντρο για αρκετούς λόγους. Σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στην πατρίδα του, ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την σχέση που έχει με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη: «Με τον Ιβάν Σαββίδη συζητάμε πολύ. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές, συζητάμε για καταστάσεις μέσα στην ομάδα. Ποτέ όμως δεν μου είπε να βάλω κάποιον να παίξει ή να βγάλω από την ομάδα κάποιον άλλον. Είναι όσο καλός μπορεί ως ο ιδιοκτήτης της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Μάλιστα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε και μια σύγκριση του ιδιότροπου προέδρου της Στεάουα Τζίτζι Μπεκάλι, ο οποίος «κατηγορείται» ότι παρεμβαίνει συχνά στο έργο των προπονητών με τους οποίους συνεργάζεται.

Σε ότι αφορά το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και την ρήτρα αποδέσμευσης, ο Ράζβαν Λουτσέσκου σχολίασε όλα τα σενάρια που έκαναν την εμφάνισή τους με φόντο το μέλλον του και το ενδεχόμενο της επιστροφής στη Ρουμανία: «Υπάρχει μία ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό μου στα 7 εκατ. ευρώ. Μπορώ να εξηγήσω γιατί συνέβη αυτό και γιατί το δέχθηκαν. Επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, επειδή εκεί αισθάνομαι χαρούμενος. Όλοι με συμβούλευαν να μην επιστρέψω, αλλά εγώ πήρα τη σωστή απόφαση. Είπα ότι δεν μπορώ να κάνω κάποια… έκπτωση σε αυτή τη ρήτρα, γιατί δεν το ήθελε ο ιδιοκτήτης, δεδομένου πως την τελευταία φορά, όταν μία ομάδα έδωσε 2 εκατ. ευρώ, πήρα στην Αλ Χιλάλ. Ήθελε να είναι σίγουρος ότι δε θα φύγω. Πήγα στον ΠΑΟΚ, επειδή το ήθελα. Ήμουν χαρούμενος. Στόχος μου είναι να αισθάνομαι καλά και να κερδίζω».

Τα σενάρια για επαναπατρισμό του Λουτσέσκου έχουν πάρει... φωτιά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο το συμβόλαιο του τεχνικού του ΠΑΟΚ είναι αρκετά μεγάλο και καμία ομάδα της Ρουμανίας δεν θα μπορούσε να το προσφέρει.