Απίστευτο: Η Ρεάλ απέλυσε προπονητή των Ακαδημίων επειδή ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα για τη βοήθεια που παρείχε στην καρκινοπαθή μητέρα του

Άντρια Ντίαζ

i

© PrtScr

Απίστευτο: Η Ρεάλ απέλυσε προπονητή των Ακαδημίων επειδή ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα για τη βοήθεια που παρείχε στην καρκινοπαθή μητέρα του

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:35 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 07.10.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον προπονητή της Κ17, Άντρια Ντίαζ, μετά την απόφαση του ίδιου να στείλει μία ευχαριστήρια επιστολή στην Μπαρτσελόνα, η οποία τον βοήθησε σε μία δύσκολη στιγμή.

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ο Άντρια Ντίαζ ανέλαβε την Κ17 της Ρεάλ Μαδρίτης μόλις τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο αποτέλεσε παρελθόν από τον σύλλογο επειδή ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα για τη βοήθεια που παρείχε στην καρκινοπαθή μητέρα του. Η διοίκηση της «Βασίλισσας» πήρε την απόφαση να τον απομακρύνει από τον ρόλο του στην ομάδα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «The Athletic»

Το γράμμα που έστειλε ο Ντίαζ στη... μισητή Μπαρτσελόνα έγινε αντιληπτό από τους ιθύνοντες των μερένχες, οι οποίοι οδηγήθηκαν σε μία απόφαση που προκάλεσε... θύελλα αντιδράσεων. Ο Άντρια Ντίαζ διετέλεσε προπονητής στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα από το 2015 μέχρι και το 2019, ενώ στην επιστολή του αναφέρεται στην στήριξη που του έδειξε η ομάδα της Καταλονίας σε μία δύσκολη περίοδο για την οικογένειά του. 

Συγκεκριμένα, η διοίκηση των Μπλαουγκράνα στήριξε και βοήθησε τη μητέρα του Ντίαζ, η οποία έπασχε από καρκίνο. Τέλος, να σημειωθεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να αποζημιώσει τον Ντίαζ, καταβάλλοντάς του ολόκληρο τον μισθό του.

Κατέθεσε στο δικαστήριο για τη ρατσιστική επίθεση ο Βινίσιους - Η απάντηση της Βαλένθια

Ο Βινίσιους κατέθεσε στο δικαστήριο για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε στο γήπεδο της Βαλένθια τον περασμένο Μάιο. Όπως αναφέρουν μέσα από την Ισπανία, ο Βραζιλιάνος υποστήριξε πως ένιωσε προσβεβλημένος από αυτά που άκουσε στο Mestalla εκείνη την ημέρα, επαναλαμβάνοντας πως του επιτέθηκαν για το χρώμα του δέρματός του. Ενώ την ίδια ώρα ανέφερε πως τον είπαν μαϊμού και πίθηκο.

Την επόμενη μέρα από το συμβάν, το δικαστήριο της Βαλένθια ξεκίνησε έρευνα για να βρεθούν οι δράστες, αφού η εισαγγελία της La Liga είχε κάνει καταγγελία. Από τις έρευνες τρία άτομα συνελήφθησαν, με τον τελευταίο να αρνείται οποιαδήποτε πρόθεση μίσους ή ρατσισμού εναντίον του Βραζιλιάνου. 

Συνεχίζεται η κόντρα Βινίσιους - Βαλένθια: Εφημερίδα της πόλη τον κατηγορεί για ψευδορκία και τον παρουσιάζει ως Πινόκιο
LA LIGA

09:22 - 06.10.2023

Συνεχίζεται η κόντρα Βινίσιους - Βαλένθια: Εφημερίδα της πόλη τον κατηγορεί για ψευδορκία και τον παρουσιάζει ως Πινόκιο

Η κόντρα μεταξύ του Βινίσιους με τη Βαλένθια συνεχίζεται, αφού εφημερίδα της πόλης τον παρουσίασε σε πρωτοσέλιδό της ως Πινόκιο, ενώ την ίδια ώρα τον κατηγορεί για ψευδορκία.

Ο ένας μάλιστα αναγνωρίστηκε αμέσως από τον παίκτη, ενώ οι άλλοι δύο αναγνωρίστηκαν χάρη σε εικόνες βιντεοεπιτήρησης.