Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Κάρλο Αντσελότι

i

©Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Sportal newsroom 20:30 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 09.05.2023

Δείτε τις επιλογές του Κάρλο Αντσελότι για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το βράδυ της Τρίτης (9/5, 22:00) για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, τρεις μέρες μετά την κατάκτηση του Copa Del Rey.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι επιλογές του Κάρλο Αντσελότι όσον αφορά το αρχικό σχήμα της «Βασίλισσας», το οποίο δεν κρύβει καμία έκπληξη. Θυμίζουμε εκτός είναι ο Μιλιτάο λόγω καρτών.

Απίθανος Καρίμ Μπενζεμά: Έφθασε τους 25 τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ισοφάρισε το ρεκόρ του Μαρσέλο (vid)
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

10:17 - 07.05.2023

Απίθανος Καρίμ Μπενζεμά: Έφθασε τους 25 τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ισοφάρισε το ρεκόρ του Μαρσέλο (vid)

Μετά την κατάκτηση του Copa del Rey από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Καρίμ Μπενζεμά έφθασε τους 25 τίτλους με τη «Βασίλισσα» και έπιασε στη σχετική λίστα τον Μαρσέλο.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κουρτουά, με τους Καμαβινγκά, Αλάμπα, Ρίντιγκερ και Καρβαχάλ να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνίζονται οι Μόντριτς, Βαλβέρδε και Κροος, στις πτέρυγες θα είναι οι Βινίσιους και Ροντρίγκο και στην «αιχμή του δόρατος» ο Μπενζεμά.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καμαβινγκά, Αλάμπα, Ρίντιγκερ, Καρβαχάλ, Κρόος, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Ροντρίγκο, Μπενζεμά.