O Αντσελότι ανακοίνωσε επιστροφή Βινίσιους στην αποστολή για το ντέρμπι της Μαδρίτης

Βινίσιους Τζούνιορ

i

© Photo by Alex Caparros/Getty Images/Ideal Images

O Αντσελότι ανακοίνωσε επιστροφή Βινίσιους στην αποστολή για το ντέρμπι της Μαδρίτης

Κωνσταντίνος Ζήκος 15:45 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 23.09.2023

Η επιστροφή του Βινίσιους στη δράση είναι «προ των πυλών», με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, να είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι της Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο για το πρωτάθλημα.

Η επιστροφή του Βινίσιους στη δράση είναι «προ των πυλών», με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να επανέρχεται στα πλάνα του Αντσελότι, ύστερα από τραυματισμό που υπέστη στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Θέλτα, εκεί όπου οι «Μερένχες» επικράτησαν με το δύσκολο 1-0, χάρη στο γκολ του Τζούντ Μπέλινγχαμ.

Την σεζόν 2022-2023, ο Βινίσιους υπήρξε πρωταγωνιστής της Ρεάλ στον επιθετικό τομέα, αφού «εκτόξευσε» τα νούμερα του, τόσο σε γκολ, όσο και σε ασίστ. Πιο συγκεκριμένα, σε 55 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε 23 γκολ και 21 ασίστ, ενώ τη φετινή σεζόν πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις τρείς φορές, σημειώνοντας ένα γκολ. 

Θυμίζουμε, τη δήλωση του Κάρλο Αντσελότι πριν από τη πρεμιέρα του UEFA Champions League απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, όπου μίλησε για την επιστροφή του Βινίσιους και τόνισε ότι αυτή δεν αργεί. Τότε, είχε δηλώσει: 

«Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει. Αναρρώνει ομαλά, αλλά δεν θα τον πιέσουμε. Θα ξεκινήσει προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα και θα γυρίσει νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση των 6 εβδομάδων». 

Φυσικά η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Μαδρίτης δεν είναι ακόμα επίσημη, αλλά μοιάζει πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή των «Μερένχες» και ανάλογα με την έκβαση του αγώνα, ο Ιταλός τεχνικός να κρίνει για την συμμετοχή του. Η απουσία του μπορεί να ήταν εμφανής σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά παρόλα αυτά, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει τις νίκες που ήθελε και βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα, μέσω του Τζουντ Μπέλιγχαμ.