Σεξουαλικό σκάνδαλο στη Ρεάλ Μαδρίτης: Σε απολογία τέσσερις νεαροί παίκτες, οι οποίοι καλούνται να καταθέσουν!

Ρεάλ Μαδρίτης

i

©gettyimages

Σεξουαλικό σκάνδαλο στη Ρεάλ Μαδρίτης: Σε απολογία τέσσερις νεαροί παίκτες, οι οποίοι καλούνται να καταθέσουν!

Κωνσταντίνος Ζήκος 14:52 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 21.09.2023

Την απόφαση να κληθούν σε κατάθεση τέσσερις παίκτες των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, που φέρεται να συμμετείχαν σε διάδοση βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με ανήλικη, πήρε ο αρμόδιος δικαστής.

Το σεξουαλικό σκάνδαλο που έχει προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, σχετικά με την εμπλοκή τεσσάρων ποδοσφαιριστών των ακαδημιών της ομάδας σε διαρροή βίντεο ανήλικης κοπέλας, έχει οδηγήσει τις δικαστικές αρχές σε άμεσες αποφάσεις. 

Όπως προκύπτει, ο δικαστής κάλεσε τους νεαρούς σε κατάθεση, ώστε να αναφέρουν την εκδοχή τους για το συμβάν. Σύμφωνα με το «Europa Press», ο δικαστής ζήτησε να ακούσει πρώτα τα δύο θύματα και έναν μάρτυρα. Επιπλέον, έχει δοθεί εντολή να ανοιχτούν τα κινητά τηλέφωνα των τεσσάρων παικτών που εμπλέκονται στην υπόθεση, για την συνδρομή στη διεκπεραίωση της υπόθεσης. Η κατάθεση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου στο Δικαστικό Μέγαρο.

Θυμίζουμε, είχε προηγηθεί και ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης, από τη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό.

Aνακοίνωση Ρεάλ Μαδρίτης:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι έμαθε ότι ένας παίκτης της Castilla και τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης C έχουν δώσει κατάθεση στην Πολιτοφυλακή, σε σχέση με «καταγγελία για την υποτιθέμενη διάδοση ενός ιδιωτικού βίντεο στο WhatsApp. Όταν ο σύλλογος έχει λεπτομερή γνώση των γεγονότων, θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα».

Η υπόθεση ήρθε στο φως την περασμένη Πέμπτη(14/9), αφού η μητέρα του θύματος υπέβαλε καταγγελία δύο εβδομάδες νωρίτερα, αφού επαλήθευσε ότι ένα βίντεο του παιδιού της κυκλοφορούσε σε συνομιλίες του WhatsApp. Το «Confidencial» αποκάλυψε ότι τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα από τον Βαλντεμπέμπας και αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι αφού δεν έχουν δώσει ακόμη κατάθεση. Τα γεγονότα συνέβησαν στο Μογάν της Γκραν Κανάρια, τον Ιούνιο του 2023.