«Στραβοπάτησε» η Ρεάλ κι έμεινε στο -5 από την κορυφή
i

Ρεάλ Μαδρίτης - Σοσιεδάδ / Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

«Στραβοπάτησε» η Ρεάλ κι έμεινε στο -5 από την κορυφή

Sportal newsroom 23:58 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 30.01.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 0-0 στην αναμέτρηση με τη Σοσιεδάδ, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στους 5 βαθμούς.

Έχασε έδαφος στην κούρσα για τον τίτλο η Ρεάλ Μαδρίτης! Οι «μερένχες» ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ με τη Σοσιεδάδ και έμειναν στο -5 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, ενώ τους πλησίασαν και οι Βάσκοι στους 3 βαθμούς.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας τον πρώτο λόγο, αλλά και καλές στιγμές με τους Βινίσιους, Κρόος και Βαλβέρδε, όμως ο Ρεμίρο ήταν σε εξαιρετική βραδιά.

Η εικόνα τους ματς ήταν ίδια και στην επανάληψη, με τη «Βασίλισσα» να κυριαρχεί, αλλά να μην καταφέρνει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και το 0-0 να παραμένει μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Νωρίτερα, η Θέλτα επικράτησε 1-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο χάρη σε γκολ του Ιάγο Άσπας.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Νάτσο, Ρίντιγκερ, Καμαβινγκά, Μιλιτάο, Κρόος, Θεμπάγιος (77’ Μόντιτς), Βαλβέρδε (78’ Ασένσιο), Βινίσιους, Ροδρίγο, Μπενζεμά.

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Ελουστόνδο (66’ Ολοσαγάστι), Λε Νορμάν, Μουνιόθ (46’ Ρίκο), Θουμπελδία, Θουμπιμένδι, Ιγιαραμένδι (56’ Ναβάρο), Κούμπο, Μπράις Μέντεθ, Ογιαρθάμπαλ (56’ Μαρίν), Σέρλοθ (84’ Κάρλος Φερνάντεθ).