Η Ρεάλ Μαδρίτης ανοίγει το «Μπερναμπέου» για τον τελικό του Champions League

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανοίγει το «Μπερναμπέου» για τον τελικό του Champions League

Sportal newsroom 16:49 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:59 - 29.05.2024

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο «Γουέμπλεϊ» θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον τελικό του Champions League με την Ντόρτμουντ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μία ακόμη ονειρική σεζόν διανύει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα Ισπανίας και βρίσκεται και στον τελικό του Champions League, έχοντας αποκλείσει τις Λειψία, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν κατά σειρά. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ, με στόχο να φτάσει στην κατάκτηση του 15ου τροπαίου με τα... μεγάλα αφτιά.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» και οι Μαδριλένοι -όπως και οι Βεστφαλοί- θα έχουν δεδομένα αρκετό κόσμο στο πλευρό τους, αλλά δεν θα μπορέσουν όλοι να δώσουν το παρόν. Και επειδή η «Βασίλισσα» δεν ήθελε να αφήσει παραπονεμένους όσους δεν θα ταξιδέψουν στην Αγγλία, προχώρησε σε plan b.

Ποιο είναι αυτό; Θα ανοίξει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», προκειμένου οι οπαδοί των «μερένχες» να δουν τη σπουδαία αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα μέσα από τον ναό τους. Αυτό το ανακοίνωσε επίσημα ο ισπανικός σύλλογος κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των εισιτηρίων για τον τελικό του Champions League.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε αυτή την κίνηση. Πρόκειται για μία παράδοση που κρατάει δέκα χρόνια τώρα, από τον τελικό της Λισαβόνας. Έκτοτε ο το γήπεδο της «Βασίλισσας» έχει ανοίξει τις πύλες του για κάθε έναν από τους τελικούς που έπαιξε η ομάδα. Έξι την τελευταία δεκαετία...