Κακοδαιμονίας συνέχεια για τη  Ρεάλ Μαδρίτης

Έντερ Μιλιτάο - Ροντρίγκο

i

© photo by Quality Sport Images / Getty Images / Ideal Images

Κακοδαιμονίας συνέχεια για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Γιάννης Λιβανός • 16:58 - 18.12.2023

Το χθεσινοβραδινό σοκ με τον τραυματισμό του Νταβίντ Αλάμπα δίνει συνέχεια στην κακοτυχία για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ρήξη χιαστών του Αλάμπα έρχεται να προστεθεί σε άλλους τρείς τραυματισμούς στα γόνατα παικτών «της βασίλισσας».

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης μετά και τον νέο σοκαριστικό τραυματισμό του Νταβίντ Αλάμπα με ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο. Ο τραυματισμός αυτός ήρθε να προστεθεί σ' εκείνους των Τιμπό Κουρτουά και Έντερ Μιλιτάο, με αποτέλεσμα να «τριτώσει το κακο». Ωστόσο η Ρεαλ Μαδρίτης τα βάζει με την τύχη της αναφορικά με τους τραυματισμούς, καθώς αρκετοί παίκτες ταλαιπωρούνται αυτό το διάστημα και από μικρότερης σημασίας προβλήματα που όμως τους έχουν καθηλώσει στα «pits».

Πιο συγκεκριμένα πέραν των Αλάμπα, Κουρτουά και Μιλιτάο, ο Καμαβίνγκα ταλαιπωρείται από ρήξη πλευρικών συνδέσμων και αναμένεται να επιστρέψει με το νέο έτος και πιο συγκεκριμένα στις 15 Ιανουαρίου 2024.  Η «βασίλισσα» στερείται παίκτες σε κάθε τρίτο του γηπέδου, με ελλείψεις σε άμυνα, μεσαία γραμμή αλλά και επίθεση. Στην επίθεση περί ου ο λόγος, ο Βινίσους Τζούνιορ είναι εκτός με πρόβλημα στον μηριαίο μυ και φέρεται να επιστρέφει σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν από το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης την 1η Φεβρουαρίου 2024.

Ο νεοαποκτηθείς εφέτος και ανερχόμενο ταλέντο Άρντα Γκιουλέρ είναι κι αυτός τραυματίας, με τον Αντσελότι να δηλώνει ότι ο παίκτης δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο ματς μέχρι το τέλος του χρόνου ή αν θα παίξει με το νέο έτος. Όπως και να χει, ο 18 χρονος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηρό και είναι αμφίβολο αν προλάβει μνα πατήσει χορτάρι ξανά για το 2023, με τη Ρεάλ να στερείται άλλον ένα παίκτη στο επιθετικό της κομμάτι.

Επόμενο θύμα... της κακοδαιμονίας είναι ο Τσουαμένι, ο οποίος λόγω κόπωσης υπέστη κάταγμα στο « Ελ Κλάσικο» με την Μπαρτσελόνα και έχει μείνει εκτός πλάνων κοντά δύο μήνες τώρα. Ο Γάλλος αμυντικός μέσος αναμένεται να επανέλθει σε φούλ ρυθμούς από τις 31 Δεκεμβρίου, «λύνοντας» κάπως τα χέρια του Αντσελότι, όσον αφορά τις επιλογές του για τη μεσαία γραμμή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ωστόσο εντοπίζεται στα μετόπισθεν, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεμείνει σχεδόν από στόπερ, μετά και τον τραυματισμό του Αλάμπα. Πιο συγκεκριμένα ο Κάρλο Αντσελότι  έχει μείνει με διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς μόνο τους Νάτσο και Ρούντιγκερ, ενώ και για τα δεξιό άκρο της άμυνα οι επιλογές του περιορίζονται μιά και ο Ντάνι Καρβαχάλ που αγωνίζεται εκεί έχει πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα, που θα τον κρατήσει εκτός μέχρι το τέλος του χρόνου.

Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, «αέρας» ο ΠΑΟΚ και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο