Αντσελότι: «Ποτέ δεν είχα στην καριέρα μου τρεις παίκτες με χιαστό μέσα σε τρεις μήνες - Πρώτη επιλογή ο Τσουαμενί»

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

Αντσελότι: «Ποτέ δεν είχα στην καριέρα μου τρεις παίκτες με χιαστό μέσα σε τρεις μήνες - Πρώτη επιλογή ο Τσουαμενί»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:02 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 18.12.2023

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι για τον σοβαρό τραυματισμό του Αλάμπα και τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πάρτι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με... καλεσμένη τη Βιγιαρεάλ, της οποίας επικράτησε με 4-1 και ανέβηκε στην κορυφή της La Liga. Η νίκη όμως επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Νταβίντ Αλάμπα.

Ο Αυστριακός αμυντικός αντικαταστάθηκε στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης με τα «κίτρινα υποβρύχια» αφού το αριστερό του γόνατο φάνηκε να λυγίζει σε μια προσπάθειά του να ανακτήσει την μπάλα.

«Μετά από εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας Ντέιβιντ Αλάμπα, διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες μέρες», ανέφερε η Ρεάλ σε ανακοίνωσή της. 

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο Κάρλο Αντσελότι ανέφερε πως η ομάδα του θα συνεχίσει να παλεύει με όσους… απέμειναν, όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο προσθήκης.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι για αυτό που έπαθε ο Νταβίντ. Ποτέ δεν είχα στην καριέρα μου τρεις παίκτες με χιαστό μέσα σε τρεις μήνες. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε και να κάνουμε ό,τι κάνουμε εδώ και τόσο καιρό με τόσες απουσίες. Έχουμε ήδη καταφέρει περισσότερα από όσα περίμεναν όλοι. Παρά τα προβλήματα, αυτή η ομάδα συνεχίζει να παλεύει, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να δείχνει αφοσίωση και χαρακτήρα. Θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι μεταγραφικά τις επόμενες ημέρες», ανέφερε αρχικά. 

Τρομερός Μπέλιγχαμ: Εφτασε τα 17 γκολ και ισοφάρισε ιστορικό ρεκόρ του Κριστιάνο
LA LIGA

09:14 - 18.12.2023

Τρομερός Μπέλιγχαμ: Εφτασε τα 17 γκολ και ισοφάρισε ιστορικό ρεκόρ του Κριστιάνο

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ γι' ακόμη μία φορά ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Ρεάλ καθώς με το γκολ που σημείωσε έφτασε τα 17 στα πρώτα 20 παιχνίδια. Κάτι που είχε πετύχει μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αγωνιζόταν στους «μερένχες».

Για τον «αντικαταστάτη» του Αλάμπα: «Η πρώτη επιλογή είναι ο Τσουαμενί. Έχει χρησιμοποιηθεί ξανά εκεί και έχει ανταποκριθεί πολύ καλά. Μπορεί να μην είναι η φυσική του θέση, αλλά είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και πιστεύω πως μπορεί να καλύψει το κενό», σημείωσε ο Αντσελότι.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, «αέρας» ο ΠΑΟΚ και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό