Το απόλυτο viral: Ο 9χρονος πιτσιρικάς της Ρεάλ Μαδρίτης που έχει τρελάνει τους σκάουτς ανά τον κόσμο (vid)

Το απόλυτο viral: Ο 9χρονος πιτσιρικάς της Ρεάλ Μαδρίτης που έχει τρελάνει τους σκάουτς ανά τον κόσμο (vid)

Sportal newsroom 21:10 - 01.04.2024

Μπορεί να είναι μόλις 9 χρονών, αλλά ο Ντέιβίντ Σάντσεζ έχει τραβήξει ήδη όλα τα βλέμματα πάνω του με τις επιδόσεις του μέσα στο γήπεδο.

Ο Ντέιβίντ Σάντσεζ Μιράγιες είναι 9 ετών, τον Μάιο θα γίνει 10, παίζει στην Junior A της Ρεάλ Μαδρίτης και θεωρείται ήδη φαινόμενο, με τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί να έχουν γίνει viral στα social media, καθώς τα όσα κάνει μέσα στο γήπεδο είναι απίθανα και πρωτόγνωρα για την ηλικία του.

Γεννημένος στη Νοβέλδα, εντάχθηκε στην ομάδα νέων της Μαδρίτης από την Έλτσε την περασμένη σεζόν και παρόλο που η «Βασίλισσα» δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιου είδους μεταγραφές σε τόσο νεαρή ηλικία, η περίπτωση του Ντέιβιντ αποτέλεσε την εξαίρεση στον κανόνα λόγω του ταλέντου του και οι άνθρωποι των «μερένχες» δεν ήθελαν να χάσουν την ευκαιρία.

Η ταχύτητα, η αυτοπεποίθηση, η ικανότητα ντρίμπλας και η έφεση στο να βρίσκει δίχτυα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τον πιτσιρικά πόλο έλξης για κάθε ποδοσφαιρόφιλο. Προπονητές του είναι οι Χαβιέ Ρούμπιο και Χοσέ Βιγιασεβίλ και φέτος σε 17 παιχνίδια έχει πετύχει 29 γκολ, έχοντας κατά μέσο όρο 1,7 γκολ ανά παιχνίδι.

Ο Μπέλιγχαμ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της La Liga που φθάνει σε double double τη φετινή σεζόν
LA LIGA

13:20 - 01.04.2024

Ο Μπέλιγχαμ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της La Liga που φθάνει σε double double τη φετινή σεζόν

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη La Liga και φθάνει σε διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός μετρά 20 γκολ και 10 ασίστ στην πρώτη του χρονιά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν και είναι δύσκολο να σκεφτούμε ποιο θα μπορούσε να είναι το μέλλον του Ντείβιντ Σάντσεζ στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς είναι ακόμα πολύ μικρός, είναι δεδομένο πως πρόκειται για ένα... wonderkid, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα η «Βασίλισσα» θα κοιτάξει να προσέξει και να βοηθήσει να εξελιχθεί.