Επέστρεψε στις νίκες η «Βασίλισσα» με τεσσάρα και δεν έδωσε δικαιώματα!

Επέστρεψε στις νίκες η «Βασίλισσα» με τεσσάρα και δεν έδωσε δικαιώματα!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 21:25 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 10.03.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κυρίαρχη, διέλυσε τη Θέλτα, επικρατώντας με 4-0 και έκοψε την όρεξη σε Χιρόνα και Μπαρτσελόντα, που... ονειρευόντουσαν να πλησιάσουν την κορυφή.

Μετά το «στραβοπάτημα» με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια», όπου το... σφύριγμα της χρονιάς από τον Μανθάνο δεν της επέτρεψε να φτάσει στην ολική ανατροπή, η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε την επιστροφή της στις νίκες. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ισοπέδωσε τη Θέλτα με 4-0 σε μία αναμέτρηση που θα μπορούσε και ακόμη μεγαλύτερο σκορ και δεν έδωσε την ευκαιρία σε Χιρόνα και Μπαρτσελόνα να την πλησιάσουν.

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης οι «μερένχες» έδειξαν τις προθέσεις τους και δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους το παραμικρό. Μετά από δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με Καμαβνιγκά και Ρίντιγκερ, οι Μαδριλένοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 21', με τον Βινίσιους να γράφει το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι μετατράπηκε σε... πάρτι για τη «Βασίλισσα», που μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες ξέσπασε. Η αρχή έγινε στο 79' όταν ο Ρίντιγκερ πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα βρήκε στον Γκουαιτά και κατέληξε στα δίχτυα. Έπειτα από εννέα λεπτά ο Ντομίνγκεθ άθελα του έβαλε αυτογκόλ, ενώ στο 90+4' ο Γκιουλέρ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Επέστρεψε στις νίκες η Χιρόνα, επική ανατροπή για τη Σοσιεδάδ
LA LIGA

00:01 - 10.03.2024

Επέστρεψε στις νίκες η Χιρόνα, επική ανατροπή για τη Σοσιεδάδ

Την επιστροφή της στις νίκες πραγματοποίησε η Χιρόνα, που επικράτησε 2-0 της Οσασούνα και μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Σημαντικό διπλό για τη Σοσιεδάδ στη Γρανάδα (2-3) με φοβερή ανατροπή στο τέλος.

Νωρίτερα η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Λας Πάλμας και μείωσε στους δύο βαθμούς από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η Αλαβές επικράτησε 1-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 28ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA