Επέστρεψε στις νίκες η Χιρόνα, επική ανατροπή για τη Σοσιεδάδ

Επέστρεψε στις νίκες η Χιρόνα, επική ανατροπή για τη Σοσιεδάδ

Στέλιος Βαρδάκης 00:01 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:13 - 10.03.2024

Την επιστροφή της στις νίκες πραγματοποίησε η Χιρόνα, που επικράτησε 2-0 της Οσασούνα και μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Σημαντικό διπλό για τη Σοσιεδάδ στη Γρανάδα (2-3) με φοβερή ανατροπή στο τέλος.

Η Χιρόνα είναι εδώ! Η ομάδα του Μίτσελ πανηγύρισε την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Οσασούνα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της La Liga, μειώνοντας παράλληλα στους 4 βαθμούς τη διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει, όμως, ένα ματς λιγότερο.

Οι Καταλανοί βρήκαν δίχτυα στην αρχή και στο φινάλε της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο Πορτού άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό, ενώ στο 86' ο Σάβιο διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Γρανάδα - Σοσιεδάδ 2-3

Όπως και στον πρώτο γύρο στο «Σαν Σεμπαστιάν» (5-3), έτσι και σήμερα στο «Νουέβο Λος Κάρμενς», Γρανάδα και Σοσιεδάδ πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, με τους Βάσκους να κάνουν μεγάλη ανατροπή και να φεύγουν με το «διπλό» (3-2).

Η Σοσιεδάδ μετά τον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν στους «16» του Champions League, αλλά και στο Copa del Rey, δεν έχει, πλέον, άλλη επιλογή για να βρεθεί και του χρόνου στην Ευρώπη από το να βρεθεί στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Με το «τρίποντο» επί της «καταδικασμένης» Γρανάδα ανέβηκε προσωρινά στην 6η θέση κι ελπίζει σε «γκέλα» της Αθλέτικ Μπιλμπάο στην έδρα της Λας Πάλμας (10/03) για να παραμείνει εκεί.

Μέχρι το 80ό λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα (2-1), αλλά ο Λε Νορμάντ αρχικά (2-2) και στο 85΄ ο Αντρέ Σίλβα (είχε μπει αλλαγή στο 68΄) έφεραν τα πάνω κάτω για τη νίκη των Βάσκων με 3-2 μετά από τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 28ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA