Ξέσπασε η κόρη θρύλου ποδοσφαιριστή: «Οι γονείς μας δεν δουλεύουν για εμάς!»

Ξέσπασε η κόρη θρύλου ποδοσφαιριστή: «Οι γονείς μας δεν δουλεύουν για εμάς!»

Στέλιος Βαρδάκης 19:44 - 09.03.2024

Έξαλλη σχετικά με την κριτική που δέχεται από τον ισπανικό Τύπο έγινε Μαλού Σαλγάδο, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Μίτσελ.

Ξέσπασε η κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Μίτσελ Σαλγάδο, σχετικά με την κριτική που δέχεται από τον ισπανικό Τύπο τόσο η ίδια όσο και γενικότερα τα παιδιά των ποδοσφαιριστών.

Η Μαλού Σαλγάδο βιώνει μια μεγάλη προσωπική και επαγγελματική στιγμή, καθώς προσπαθεί εδώ και χρόνια να ανοίξει το δρόμο της στη μουσική βιομηχανία συνδυάζοντας το με τις πανεπιστημιακές της σπουδές.

Και η νεαρή Ισπανίδα καλλιτέχνιδα αποφάσισε να καταγγείλει ένα άρθρο που άφηνε να εννοηθεί ότι προσπαθεί να πάρει φήμη λόγω του ότι είναι κόρη ενός θρύλου της «Βασίλισσας». Έτσι, προχώρησε μία οργισμένη ανάρτηση στα social media.

«Θέλω να πω τη γνώμη μου για το προηγούμενο άρθρο. Δεν μπορώ να παραμείνω σιωπηλή όπως πάντα. Μου έπεσαν τα μούτρα όταν το διάβασα. Και όπως ο Τύπος μπορεί να μιλήσει για μένα, μπορώ κι εγώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Προς όλα τα ισπανικά Μέσα λοιπόν: Οι γονείς μας (οι ποδοσφαιριστές) δεν εργάζονται, ούτε σπουδάζουν για εμάς.

Στην περίπτωσή μου, ο πατέρας μου ήταν στο στούντιο και ηχογραφούσε 12 ώρες την ημέρα ασταμάτητα; Ήταν αυτός που έδινε τις τελικές μου εξετάσεις στο πανεπιστήμιο ή έχει μελετήσει 100 ώρες την εβδομάδα; Είμαστε άνθρωποι που έχουμε όνειρα. Αλλά δυστυχώς, σε ό,τι κι αν αποφασίσουμε να αφοσιωθούμε, θα μας επικρίνουν το ίδιο. Αν δεν είναι για το ένα, είναι για το άλλο.

Είναι πολύ δύσκολο να πρέπει να αποδεικνύω συνεχώς την αξία μου και οι άνθρωποι να συνεχίζουν να μιλούν για εμένα χωρίς να ξέρουν. Ξέρω τι αξίζω. Μερικές φορές αυτά τα πράγματα με επηρεάζουν επειδή παλεύω κάθε μέρα για τα όνειρά μου . Εξάλλου, δεν μπορείς να ξέρεις τι περνάει ένα άτομο στην ιδιωτική του ζωή.

Σε αυτούς που με υποστηρίζουν, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Και σε όσους δεν το κάνουν, σας ευχαριστώ πολύ που με παρακινήσατε πολύ περισσότερο για να σας δείξω τι μπορώ να κάνω και ότι μπορώ να φτάσω πολύ ψηλά που είμαι η Μαλού Σαλγάδο. Ευχαριστώ».