Σκάνδαλο στην Αγγλία: Η Λέστερ τιμώρησε τον προπονητή της για εξωσυζυγική σχέση με ποδοσφαιρίστρια!

Σκάνδαλο στην Αγγλία: Η Λέστερ τιμώρησε τον προπονητή της για εξωσυζυγική σχέση με ποδοσφαιρίστρια!

Παναγιώτης Κατσαφάδος 18:11 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 09.03.2024

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Αγγλία με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας της Λέστερ, Γουίλι Κερκ, ο οποίος κατηγορείται ότι έχει εξωσυζυγική σχέση με ποδοσφαιρίστρια.

Ένα σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον προπονητή της γυναικείας ομάδας της Λέστερ, έχει προκαλέσει σάλο στην Αγγλία. Συγκεκριμένα, ο Γουίλι Κερκ είναι υπό διερεύνηση από την ομάδα, αφού λέγεται πως έχει εξωσυζυγική σχέση με ποδοσφαιρίστρια του συλλόγου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian, ο τεχνικός των «αλεπούδων» έχει απομακρυνθεί προσωρινά από τη δουλειά του, λόγω των ερευνών που έχουν ξεκινήσει εις βάρος του. Μάλιστα δεν θα είναι στο παιχνίδι απέναντι στη Λίβερπουλ για τα προημιτελικά για το Κύπελλο Αγγλίας.

«Ο Γουίλι Κερκ βοηθάει την ομάδα με μία εσωτερική διαδικασία, με τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά σε εύθετο χρόνο. Η βοηθός προπονητή, Τζένιφερ Φόστερ και ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Στέφεν Κέρκμπι θα αναλάβουν την ομάδα για τον αγώνα του Σαββάτου για το Κύπελλο Αγγλίας απέναντι στη Λίβερπουλ», είπε ένας εκ των ανθρώπων της Λέστερ.

Ο Κερκ εκτός από τις «αλεπούδες» έχει αποτελέσει μέλος της Πρέστον Αθλέτικ, στη γυναικεία ομάδα της Χιμπέρνιαν και της Μπρίστολ, βοηθός προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και στην Έβεερτον.