Ρόδρι: «Διαφορετικά αθλήματα η La Liga με την Premier League - Καλή η απόφαση που πήρα να απέχω από τα social media»

Ρόδρι

i

© PrtScr

Ρόδρι: «Διαφορετικά αθλήματα η La Liga με την Premier League - Καλή η απόφαση που πήρα να απέχω από τα social media»

Ο Ρόδρι κλήθηκε να σχολιάσει τις διαφορές ανάμεσα σε La Liga και Premier League, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα social media.

Ο Ρόδρι αποτελεί έναν από τους μεγάλους και «αθόρυβους» πρωταγωνιστές για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Έπειτα από πολλά χρόνια στην Ισπανία, το καλοκαίρι του 2019 ο ίδιος αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να ζήσει το όνειρο της Premier League.

Μέχρι στιγμής, ο πολύπειρος μέσος υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει καταγράψει 242 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 24 γκολ και 26 ασίστ. Μάλιστα, ο 27χρονος Ισπανός μετράει 60 αγώνες χωρίς ήττα με τη φανέλα των «Πολιτών». Πρόκειται για μία ιστορική επίδοση που κανένας παίκτης από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου δεν είχε καταφέρει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Equipe, ο Ρόδρι κλήθηκε να σχολιάσει τις διαφορές ανάμεσα σε La Liga και αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα social media.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για τη διαφορά μεταξύ ισπανικού και αγγλικού πρωταθλήματος: «Η Premier League και η La Liga είναι σχεδόν διαφορετικά αθλήματα».

Η επική απάντηση του Γκουαρντιόλα για τον λόγο που δεν έχει παέι ακόμα για φαγητό με τον Κλοπ
PREMIER LEAGUE

19:28 - 08.03.2024

Η επική απάντηση του Γκουαρντιόλα για τον λόγο που δεν έχει παέι ακόμα για φαγητό με τον Κλοπ

Ο Πεπ Γκουαρντίολα έδωσε μία επική απάντηση όσον αφορά τον λόγο που δεν έχει πάει ακόμα για φαγητό με τον Γιούργκεν Κλοπ, στη συνέντευξη Τύπου πριν από το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι.

Για τον λόγο που απέχει από τα scoial media: «Δεν είναι καν θέμα ηλικίας γιατί είναι μια απόφαση που πήρα από μικρός, μόλις εμφανίστηκαν αυτά social media. Από πολύ νωρίς αποφάσισα να ζήσω τη ζωή μου με τον δικό μου τρόπο, με τις επιθυμίες μου χωρίς να επηρεάζονται από τους άλλους.

Τα social media είναι για να κάνεις πράγματα με βάση τις απόψεις των άλλων, με βάση αυτό που φαντάζεσαι ότι περιμένουν από σένα. Και ποτέ δεν ένιωσα ότι το χρειαζόμουν, νιώθω καλά έτσι. Μπορώ να σου πω ότι είναι μια πολύ καλή απόφαση που πήρα για τη ζωή μου αλλά και για την καριέρα μου».