H Σπίρανακ τίμησε τη γιορτή της γυναικάς φορώντας ένα φόρεμα που τόνιζε το δυνατό της σημείο (pics)
i

© PrtScr

H Σπίρανακ τίμησε τη γιορτή της γυναικάς φορώντας ένα φόρεμα που τόνιζε το δυνατό της σημείο (pics)

Γιάννης Λιβανός 12:53 - 09.03.2024

Τους διαδικτυακούς της φίλους εξέπληξε για μία ακόμη φορά η Πέιτζ Σπίρανακ...

Η πρώην παίκτρια γκολφ και νυν ινφλουένσερ, Πέιτζ Σπίρανακ τίμησε την γιορτή της γυναίκας (08/03) με ένα φανταχτερό φόρεμα που αναδείκνυε το πληθωρικό κορμί της και κυρίως το δυνατό...της σημείο.

Η Σπίρανακ τα τελευταία χρόνια έχει αναχθεί σε μία από τις πιο δημοφιλείς οντότητες του γκολφ, ξεπερνώντας κατά καιρούς ακόμη και τον πιο επιτυχημένο παίκτη γκολφ, τον Τάιγκερ Γούντς.

Η 30χρονη ξανθιά για να γιορτάσει την ημέρα της γυναίκας έγινε μοντέλο για τα μαγιό του Sports Illustrated.

Η Σπίρανακ λοιπόν ξεκίνησε το χθεσινό πρωινό της (08/03) με μια φωτογράφιση με το Sports Illustrated. Σε αυτήν τη φωτογράφιση η πανέμορφη ξανθιά φορούσε ένα διάφανο φόρεμα με κορσέ στο μπούστο, που ξετρέλανε την ίδια όπως δήλωσε, καθώς πόζαρε για το πρόσφατο Instagram story της.

Μια προηγούμενη φωτογραφία σε αυτή τη σειρά ιστοριών δείχνει την Σπίρανακ να θαυμάζει έναν τοίχο γεμάτο φωτογραφίες.

Η πληθωρική ξανθιά έγραψε στη λεζάντα: «Απλά θαυμάζω όλες τις όμορφες γυναίκες του SI Swimsuit».

Η Σπίρανακ βρισκόταν εκεί για να φωτογραφηθεί για την 60ή επέτειο του Sports Illustrated Swimsuit. Πολλές άλλες διασημότητες όπως η Halima, η Winnie Harlow, η Tyra Banks και η Paulina Porizkova ήταν επίσης μαζί με της για την εν λόγω φωτογράφιση.

Η ξανθιά αιθέρια ύπαρξη μοιράστηκε τα σπουδαία νέα στο Instagram story της και ανέφερε: «Ήμουν μέρος της φωτογράφισης των Legends». Να σημειωθεί δε πως η Σπίρανακ είχε ξαναφωτογραφηθεί για το SI Swimsuits το 2018, τρία χρόνια αφότου αποσύρθηκε από το επαγγελματικό γκολφ.