Η Μικάιλα Ντεμάιτερ βάζει «φωτιά» στο Instagram με λευκό μπικίνι! (pics)

Μικάιλα Ντεμάιτερ

Η Μικάιλα Ντεμάιτερ βάζει «φωτιά» στο Instagram με λευκό μπικίνι! (pics)

Sportal newsroom 18:53 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 05.03.2024

Η πρώην αθλήτρια του Ice Hockey, Μικάιλα Ντεμάιτερ, εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά το κοινό της στα social media, με μια «καυτή» φωτογράφιση με λευκό μπικίνι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μικάιλα Ντεμάιτερ τραβάει τα βλέμματα, με τις καθηλωτικές φωτογραφίσεις της.

Η Καναδή πρώην αθλήτρια του Ice Hockey, έχει αφήσει πίσω το αγαπημένο της άθλημα και έχει στραφεί πλέον στο μόντελινγκ. Μετρά 3,2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και με κάθε ευκαιρία «μαγεύει» το κοινό της. Η πληθωρική εμφάνιση και τα σαγηνευτικά της μάτια μαγνητίζουν και οι αναρτήσεις της στα social media έχουν τεράστια ανταπόκριση.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως στο παρελθόν είχε αναγνωριστεί ως η «πιο σέξι αθλήτρια χόκεϋ στον κόσμο», ενώ αν δεν είχε έναν σοβαρό τραυματισμό πριν από τέσσερα χρόνια, ενδεχομένως να έπαιζε ακόμη και σήμερα.

«Είναι ώρα να πούμε αντίο. Είναι καιρός να γυρίσω σελίδα και να περάσω στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου, για πρώτη φορά δεν θα είσαι το νούμερο ένα στο επίκεντρό μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μέρη που έχουμε πάει μαζί. Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω για όλους τους φίλους που με έχετε κάνει.

Η οικογένειά μου στέλνει επίσης τον καλύτερό της εαυτό. Ξέρω ότι σίγουρα θα τους λείψει να μας δουν μαζί. Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον γιατί όλα όσα μου έμαθες θα μου επιτρέψουν να πετύχω. Θα υπάρχουν ακόμα ξημερώματα, νέες περιπέτειες και νέοι φίλοι, και ελπίζω να τους αγκαλιάσω με την ίδια αγάπη και πάθος που έκανα για σένα. Ευχαριστώ και πάλι για όλα» είχε δηλώσει τον Ιούνιο του 2020, όταν και ανακοίνωσε την απόσυρση της από το χόκεϋ.

Αυτά ανήκουν όμως στο παρελθόν και πλέον η Μικάιλα Ντεμάιτερ προκαλεί αναστάτωση με τις φωτογραφίες που μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο πιο πρόσφατο «χτύπημα» της, η 23χρονη καλλονή επέλεξε φωτογραφίες με ένα λευκό μπικίνι, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία. Συνόδευσε μάλιστα την ανάρτηση της με τη λεζάντα: «Πάντα ακολουθώ τον κώδικα ενδυμασίας για τον παράδεισο».