Η Ελ Μπρουκ με καπέλο Ferrari και μόνο τα άκρως απαραίτητα εύχεται καλή επιτυχία στο «αλογάκι» για τη νέα αγωνιστική χρονιά (pics)
i

© PrtScr

Η Ελ Μπρουκ με καπέλο Ferrari και μόνο τα άκρως απαραίτητα εύχεται καλή επιτυχία στο «αλογάκι» για τη νέα αγωνιστική χρονιά (pics)

Γιάννης Λιβανός 13:35 - 03.03.2024

Η γνωστή ινφλουένσερ, Ελ Μπρουκ έκανε γνωστή το ποια ομάδα της Formula 1 υποστηρίζει...

Η Ελ Μπρουκ έδωσε στους θαυμαστές της ένα στοιχείο για το ποια ομάδα της F1 θα υποστηρίξει, καθώς ξεκίνησε το Σάββατο (02/03) η καινούρια αγωνιστική περίοδος στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Ο Μαξ Φερστάπεν και οι υπόλοιποι οδηγοί βγήκαν το Σάββατο (02/03) στην πίστα του Μπαχρέιν για το πρώτο GP, εκεί όπου ο «ιπτάμενος Ολλανδός» πήρε τη νίκη.

Και το μοντέλο του OnlyFans ξεκαθάρισε ποιον υποστηρίζει με μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση.

Η Μπρουκ κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο στο Instagram, δίνοντας «τροφή» στους σχεδόν ένα εκατομμύριο followers της, φορώντας σέξι κόκκινα εσώρουχα.

Αν αυτό δεν ήταν αρκετά μεγάλο υπονοούμενο, τότε το κόκκινο καπέλο που φορούσε «μαρτύρησε» το ποια ομάδα υποστηρίζει η Μπρουκ στη Formula 1! Το κόκκινο αυτό καπέλο είχε το διάσημο έμβλημα της Ferrari στο μπροστινό μέρος.

Η Μπρουκ έγραψε στη λεζάντα της πικάντικης φωτογραφίας: «Forza Ferrari let's goooo 🔥» Με αυτόν τον τρόπο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους θαυμαστές της στο διαδίκτυο.

Η Μπρουκ δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τη Ferrari στο παρελθόν. Μάλιστα, σε συνέντευξή της πέρυσι, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι όνειρο της να αποκτήσει μία Ferrari.