Η Μικάιλα Ντεμάιτερ είναι λάτρης του μπάσκετ και το αποδεικνύει με κοντό «καυτό» σορτσάκι και αποκαλυπτική μπλούζα (pics)
i

© PrtScr

Η Μικάιλα Ντεμάιτερ είναι λάτρης του μπάσκετ και το αποδεικνύει με κοντό «καυτό» σορτσάκι και αποκαλυπτική μπλούζα (pics)

Γιάννης Λιβανός • 12:37 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 23.05.2024

«Φωτιά» στο Instagram έβαλε για άλλη μία φορά η πρώην παίκτρια χόκεϊ, Μικάιλα Ντεμάιτερ δείχνοντας την αγάπη της για το μπάσκετ...

Η Καναδή πρώην τερματοφύλακας του χόκεϊ παρουσίασε την αθλητική της κομψότητα σε μια καλαίσθητη ανάρτηση στο Instagram, στην οποία φαίνεται η αγάπη της για το μπάσκετ.

Η Μικάιλα Ντεμάιτερ, πρόσφατα χάρισε στους 3,1 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram μια συλλογή από συναρπαστικά και άκρως αποκαλυπτικά φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Οι εικόνες απεικονίζουν την Ντεμάιτερ να επιδεικνύει το καλλίγραμο και συνάμα πληθωρικό της κορμί με καλαίσθητο τρόπο, καθώς ποζάρει με αυτοπεποίθηση με ένα κομψό λευκό μπλουζάκι σε συνδυασμό με μαύρο κοντό σορτσάκι. Στο βάθος φαίνονται πολλές μπάλες μπάσκετ.

Συνοδεύοντας την ανάρτηση, η Ντεμάιτερ παρέθεσε μια προσεγμένη λεζάντα που δίνει έναν τόνο ανταγωνιστικού πνεύματος στις εικόνες: «Όταν παίζεις μπάσκετ εναντίον μου, ακόμα κι αν χάσεις, νιώθεις ότι κέρδισες».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ξανθιά καλλονή «καθηλώνει» τους ακολούθους της με μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού διατηρεί επίσης ένα πολύ ενεργό και πλούσιο πορφίλ και στο X (τέως twitter).

Στις περισσότερες δημοσιεύσεις η ξανθιά αιθέρια ύπαρξη αναδεικνύει την πληθωρική της εμφάνιση, αλλά και τη σαγηνευτική της ματιά!