Η πληθωρική πρώην βολεϊμπολίστρια, Κέιλα Σίμονς σαγηνεύει καθώς κάνει γευσιγνωσία κρασιού (pics)
i

© PrtScr

Η πληθωρική πρώην βολεϊμπολίστρια, Κέιλα Σίμονς σαγηνεύει καθώς κάνει γευσιγνωσία κρασιού (pics)

Γιάννης Λιβανός 15:07 - 03.03.2024

Η πρώην παίκτρια βόλεϊ καθήλωσε το 1 εκατομμύριο θαυμαστές της στο Instagram με μια εκλεπτυσμένη επίδειξη γευσιγνωσίας κρασιού.

Η Κέιλα Σίμονς, πρώην αστέρι του βόλεϊ που έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια των κολεγιακών της χρόνων στο Πανεπιστήμιο Μάρσαλ, κοινοποίησε μία εκλεπτυσμένη ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Με την πάροδο των χρόνων, η Σιμόνς άφησε το βόλεϊ, για να γίνει πετυχημένη ινφλουένσερ στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας έναν εντυπωσιακό αριθμό followers.

Γνωστή για τη θητεία της ως εξαιρετική παίκτρια στην ομάδα βόλεϊ του Πανεπιστημίου Μάρσαλ, η πανέμορφη ξανθιά εγκατέλειψε τον κολεγιακό αθλητισμό το 2017.

Έκτοτε, έχει επιμεληθεί στρατηγικά τη διαδικτυακή της παρουσία, γοητεύοντας ένα σημαντικό κοινό με το ελκυστικό περιεχόμενό της και τις τολμηρές αναρτήσεις της.

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευση της στο Instagram, η Κέιλα απέδειξε το εκλεπτυσμένο της γούστο συμμετέχοντας σε μια συνάντηση γευσιγνωσίας κρασιού.

Στολισμένη με μια κομψή μαύρη μπλούζα, απέπνεε ένα μείγμα στυλ και χάρης που είχε απήχηση στους 1 εκατομμύριο οπαδούς της στο Instagram.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Η Κέιλα Σίμονς συγκεντρώνει τον θαυμασμό των ακολούθων της και προσελκύει τα ανδρικά κυρίως βλέμματα επάνω της. Αυτό γιατί η ξανθιά καλλονή έχει και στο παρελθόν «ανεβάσει τη θερμοκρασία» με κάποια άλλα φωτογραφικά στιγμιότυπα, στα οποία αναδεικνύεται το καλογυμνασμένο και καλοσχηματισμένο σώμα της.