H Κέιλα Σίμονς φέρνει νωρίτερα το καλοκαίρι «ανεβάζοντας επικίνδυνα τη θερμοκρασία» (pics)
i

© PrtScr

H Κέιλα Σίμονς φέρνει νωρίτερα το καλοκαίρι «ανεβάζοντας επικίνδυνα τη θερμοκρασία» (pics)

Γιάννης Λιβανός 15:38 - 06.03.2024

Έτοιμη για το καλοκαίρι παρουσιάζεται η πρώην βολεϊμπολίστρια, Κέιλα Σίμονς, κάνοντας το ξεκάθαρο με μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μία ακόμη τολμηρή δημοσίευση έκανε στο Instagram η άλλοτε παίκτρια βόλεϊ, Κέιλα Σίμονς, με τους θαυμαστές της μάλιστα να της λένε πως είναι απολύτως έτοιμη για το καλοκαίρι που έρχεται σε λίγους μήνες.

Η Κέιλα Σιμόνς είναι 28 ετών και απ' όταν αποχώρησε από την ενεργό δράση των φιλέ, ασχολείται ενεργά με τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διατηρώντας φυσικά ενεργά και άκρως πλούσια από δημοσιεύσεις προφίλ.

Η ξανθιά χαρακτηρίζεται σε πολλές από τις αναρτήσεις της ως «η πιο σέξι παίκτρια βόλεϊ στον κόσμο», αν και δεν έχει αγωνιστεί στο άθλημα από τότε που εγκατέλειψε το κολέγιο το 2017. Υπήρξε μέλος της επιφανούς ομάδας του πανεπιστημίου Μάρσαλ μεταξύ 2014 και 2017, αλλά έκτοτε αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να γίνει influencer.

Η Κέιλα αποφάσισε ότι ο αθλητισμός δεν ήταν πλέον για εκείνη, κι έτσι βγάζει ένα προσοδοφόρο εισόδημα χάρη στο ένα εκατομμύριο ακολούθους της στο Instagram. H τελευταία της ανάρτηση ήταν φωτογραφίες που απεικονίζουν την ξανθιά καλλονή στην παραλία, ανάρτηση που σαφώς δεν πέρασε απαρατήρητη καθώς πολλοί από τους θαυμαστές της προέβησαν σε ποικίλα σχόλια.

Η Σιμόνς φορούσε ένα γαλάζιο, μακρυμάνικο μαγιό για τη φωτογράφιση που έκανε στην παραλία με τον ήλιο να δύει. Στην χρυσή αμμουδιά της παραλίας υπήρχαν ελάχιστοι άνθρωποι, που δεν εμπόδισαν τις πόζες της πανέμορφης ξανθιάς.

Δεν θα μπορούσε να είχε επιλεχθεί καλύτερη τοποθεσία για την τελευταία ανάρτηση της Κέιλα Σιμόνς. Εννοείται πως οι followers της δεν έδωσαν προσοχή στο ηλιοβασίλεμα.

Εξάλλου η Σιμόνς συνηθίζει να ποστάρει τολμηρά φωτογραφικά στιγμιότυπα, κάνοντας τους ακολούθους της να...παραμιλούν και να πατούν σωρηδόν τα likes.