Η Αμερικανίδα μποξέρ, Πέιτζ Βαν Ζαντ  «ρίχνει το Instagram» και βγάζει νοκ-αουτ τους ακολούθους της (pics)
i

© PrtScr

Η Αμερικανίδα μποξέρ, Πέιτζ Βαν Ζαντ «ρίχνει το Instagram» και βγάζει νοκ-αουτ τους ακολούθους της (pics)

Γιάννης Λιβανός 15:06 - 08.03.2024

Τη θερμοκρασία ανέβασε επικίνδυνα για μία ακόμη φορά η Πέιτζ Βαν Ζαντ...

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Πέιτζ Βαν Ζαντ, πρώην μαχήτρια του UFC, επιδείκνυε ένα αποκαλυπτικό ντύσιμο που ενθουσίασε τους 3,2 εκατομμύρια followers της.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια μικτών πολεμικών τεχνών καθήλωσε τους θεατές με ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο, κρατώντας κάτι που μοιάζει με καρύδα, αποπνέοντας άνεση και γοητεία.

Η Βαν Ζαντ φαινόταν να έχει χαθεί σε μια «ονειροπόληση», όπως υπονοεί η λεζάντα της, καθώς πόζαρε για μια τολμηρή φωτογράφιση, φορώντας μόνο ένα λιτό σετ εσωρούχων και μία πλεκτή ζακέτα με τρύπες.

Το γκρι σύνολο που φορούσε, τόνιζε την εκπληκτική της λάμψη σε όλο της το σώμα καθώς και το πόσο πληθωρική είναι, ενώ και το υλικό των εσωρούχων ήρθε να προσθέσει γοητεία στα εν λόγω φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Το σύνολο της Βαν Ζαντ άφηνε ελάχιστα στη φαντασία, με το μπροστινό μέρος της ειδικά να τραβά την προσοχή . Το αποκαλυπτικό σχέδιο διέθετε ένα τολμηρό κόψιμο ανάμεσα στο μπούστο της, παρέχοντας μια γενναιόδωρη θέα του ντεκολτέ της, ενώ παράλληλα τόνιζε τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της.

Το συντονισμένο εσώρουχο πρόσθεσε τη γοητεία, διαθέτοντας ένα τολμηρά ψηλό κόψιμο που αναδείκνυε τους λεπτούς γοφούς και τους σμιλεμένους μηρούς της Βαν Ζαντ, ένα οικείο θέαμα για τους οπαδούς της στο Instagram.

Tags: