Η απίστευτη επέμβαση του Φάτι που στέρησε το 2-0 στην Μπαρτσελόνα κι εκνεύρισε τους συμπαίκτες του (vids)

Η απίστευτη επέμβαση του Φάτι που στέρησε το 2-0 στην Μπαρτσελόνα κι εκνεύρισε τους συμπαίκτες του (vids)

Κώστας Τόπας 13:36 - 03.03.2023

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν μπορούσαν να κρύψουν την απογοήτευσή τους, όταν ο Ανσού Φάτι έβαλε άθελά του το πόδι και απέτρεψε την μπάλα να πάει στα δίχτυα της Ρεάλ.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Μπαρτσελόνα ήρθε αντιμέτωπη με την Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Copa del Rey, με τους Μαδριλένους να κατακτούν τη νίκη με 1-0 χάρη στο αυτογκόλ του Μιλιτάο

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων ενόψει της ρεβάνς στο «Καμπ Νόου», αν ο Φατί είχε φύγει από τη μέση και δεν εμπόδιζε την μπάλα να καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα, έπειτα από σουτ του Κεσί. 

Συγκεκριμένα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρέθηκε άθελά του στην πορεία της μπάλας μετά το συρτό σουτ του Κεσί στο 72ο λεπτό, λειτουργώντας κατά μία έννοια σαν... αμυντικός, καθώς από την κόντρα πάνω του, το σουτ κατέληξε άουτ...

Τόσο ο Κεσί όσο και ο συμπαίκτης του Γκάβι, που ήταν κοντά στη φάση δεν πίστευαν στα μάτια τους και δεν κατάφεραν να κρύψουν την απογοήτευσή τους. Ο πρώτος μάλιστα έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι του και φάνηκε να δείχνει στον Φατί τι έπρεπε να είχε κάνει για να ξεφύγει από την πορεία της μπάλας.