Η επόμενη αγωνιστική και η βαθμολογία στον όμιλο του Παναθηναϊκού

Η επόμενη αγωνιστική και η βαθμολογία στον όμιλο του Παναθηναϊκού

Γιώργος Σακελλαρίου 21:48 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 09.11.2023

Ο Παναθηναϊκός στις 30 του μήνα θα φιλοξενηθεί στην Ισπανία από τη Βιγιαρεάλ σε «τελικό» για την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τραγικό λάθος του Μπρινιόλι, βρήκε την ισοφάριση στη Ρεν με πέναλτι του Ιωαννίδη στο 34', ενώ στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε και ο Μπαλοσιάν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, οι Γάλλοι εκμεταλλεύτηκαν την κακή εικόνα του «τριφυλλιού» και με τις αλλαγές, τον Σαλάχ και τον Μπλας βρήκε δύο γκολ, έφτασε στη νίκη με 3-1 και πλέον έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ανατροπή-νίκη της Βιγιαρεάλ με τη Μακάμπι Χάιφα, είναι πλέον στην τρίτη θέση του ομίλου. Το επόμενο ματς για τους «πράσινους» είναι στην Ισπανία στις 30 του μήνα, όπου ουσιαστικά θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η πρόκριση. Να θυμίσουμε ότι το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με τους Ισραηλινούς εντός έδρας.

Πεντάλεπτο μπλακ άουτ για τον Παναθηναϊκό και πικρή ήττα από τη Ρεν
EUROPA LEAGUE

21:40 - 09.11.2023

Πεντάλεπτο μπλακ άουτ για τον Παναθηναϊκό και πικρή ήττα από τη Ρεν

Ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω στο σκορ από τραγικό λάθος του Μπρινιόλι, αλλά ισοφάρισε και μάλιστα είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα από το πρώτο ημίχρονο. Ένα πεντάλεπτο μπλακ άουτ στο δεύτερο 45λεπτο, όμως, στάθηκε αιτία για την ήττα με 3-1 από τη Ρεν.

Το επόμενο ματς του Παναθηναϊκού στον έκτο όμιλο του Europa League

Η βαθμολογία στον όμιλο του Παναθηναϊκού