Στην πορτογαλική Βιζέλα υπέγραψε ο γιος του Ριβάλντο

Ριβάλντο

i

Rivaldo/ © fc vizela.pt

Στην πορτογαλική Βιζέλα υπέγραψε ο γιος του Ριβάλντο

Πάνος Μαλακτάρης • 12:59 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο 16χρονος Ισακέ θα φορά τα χρώματα της πορτογαλικής ομάδας, υπογράφοντας στην Κ17 του συλλογου

Ο 16χρονος δεν θα είναι μόνος του, μιας και εκεί θα συναντήσει τον αδελφό του ο οποίος κι αυτός έχει ενσωματωθεί στο κλαμπ που έχει την έδρα του κοντά στην πόλη της Μπράγκα. Έχει δε ιδρυθεί το 1939 και το γήπεδό της, το Estádio do Futebol Clube de Vizela, είναι χωρητικότητας μόλις 3500 θεατών.

Ο ΡΙβάλντο περιχαρής για την μεταγαφή του γιου του, ανέφερε σχετικά: «Είμαι χαρούμενος για αυτή την ευκαιρία που δίνει η Βιζέλα στα δύο μου παιδιά. Η δομή που έχει ο σύλλογος θα κάνει καλό στον Ισακέ. Επιπλέον μας δένει φιλία με τον πρόεδρο και  η πόλη μας έχει υποδεχτεί πολύ καλά. Ελπίζω να μπορούν να μάθουν. Ο Ισακέ είναι επιθετικός, του αρέσει να σκοράρει και να μένει κοντά στην περιοχή. Καθώς είναι μόλις 16 ετών, έχω να του πω πως με υπομονή θα βρει τη θέση του μέσα από τις προπονήσεις. Κι εγώ είχα ξεκινήσει από το νούμερο εννέα, έπαιξα στα αριστερά και κατέληξα στο νούμερο 10, θέση όπου έγινα ο καλύτερος στον κόσμο»

Η μετριοπάθεια δεν ήταν ποτέ το πιο ισχυρό ατού του Βραζιλιάνου μάγου, ο οποίος ωστόσο σαφώς και υπήρξε ένα από τα κορυφαία 10άρια που έχουμε απολαύσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.