Ριέρα σε άπταιστα ελληνικά: «Aφησα πολλούς φίλους στην Τρίπολη, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη με τον ΟΦΗ» (vid)

Ριέρα σε άπταιστα ελληνικά: «Aφησα πολλούς φίλους στην Τρίπολη, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη με τον ΟΦΗ» (vid)

Κώστας Τόπας 15:34 - 25.08.2023

Βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Για άλλους η ελληνική γλώσσα είναι «Γολγοθάς». Οχι όμως για τον Αντριάν Ριέρα ο οποίος μίλησε σε άπταιστα ελληνικά ενόψει της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αντριάν Ριέρα ήρθε στη χώρα μας το 2019 για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο αγωνίστηκε μέχρι και την περυσινή σεζόν. Με τους Αρκάδες κατέγραψε 114 συμμετοχές, τις περισσότερες στην καριέρα του έως τώρα, έχοντας μάλιστα απολογισμό 12 γκολ και 14 ασίστ. 

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και η επικείμενη συνάντηση των δύο ομάδων είναι ξεχωριστή για τον Ριέρα, μιας και ο 27χρονος Ισπανός έγινε κάτοικος Ηρακλείου του φετινό σεζόν. Με την κρητική ομάδα δεν έχει προλάβει ακόμα να αγωνιστεί, ωστόσο όπως τόνισε σε άπταιστα ελληνικά παρά το γεγονός ότι έχει πολλούς φίλους στην πόλη και τον σύλλογο, θα επιδιώξει να βοηθήσει τον ΟΦΗ, προκειμένου να φύγει με το «τρίποντο».

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε με μια νίκη και με τον Άρη δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και τι θέλουμε να κάνουμε φέτος. Πρέπει να κάνουμε τα ίδια πράγματα όπως με τον Άρη, πρέπει να είμαστε εμείς, να έχουμε υπομονή γιατί ξέρουμε ότι στην Τρίπολη είναι μια δύσκολη έδρα αλλά θα τα κάνουμε όλα για τη νίκη».

Για τον χαρακτήρα του αγώνα με τους Αρκάδες: «Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα δώσουμε όλα, αλλά είναι τα σημαντικότερα γιατί πρέπει να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε όλες τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Έχουμε φτιάξει μια ομάδα εντός και εκτός γηπέδου ότι θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα και είναι ο χρόνος ν’ αλλάξουμε τα πράγματα, να κερδίσουμε εκεί που δεν έχουμε κερδίσει».

Για την επιστροφή του στην Τρίπολη ως αντίπαλος του Αστέρα: «Άφησα πολλούς φίλους στην Τρίπολη, έχει κόσμο που αγαπάω πολύ όμως είναι πολύ όμορφο που επιστρέφω εκεί που ξεκίνησα τον δρόμο που άνοιξα στην Ελλάδα. Όμως θέλουμε τη νίκη και αυτό θα είναι όμορφο για εμάς».