Τέλος από το Ντουνάισκα Στρέντα ο Ρισβάνης

Ο Σπύρος Ρισβάνης

i

© Intime

Τέλος από το Ντουνάισκα Στρέντα ο Ρισβάνης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:34 - 05.01.2024

Παρελθόν από την Ντουνάισκα Στρέντα αποτελεί ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος πλέον ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία του Σπύρου Ρισβάνη με την Ντουνάισκα Στρέντα. Ο ίδιος και η ομάδα αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, με τον ποδοσφαιριστή πλέον να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: 

«Ο Σπυρίδων Ρισβάνης αποχωρεί από το DAC μετά από ενάμιση χρόνο. Λύσαμε το συμβόλαιο με τον 30χρονο Έλληνα αμυντικό κατόπιν κοινής συμφωνίας, το οποίο αρχικά είχε διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2024. 

Τον Ιούλιο του 2022, ο Ρισβάνης μεταγράφηκε στη Ντουνασερνταχέλι από τον κυπριακό σύλλογο Ανόρθωση Αμμοχώστου. Στο διάστημα που ήταν εδώ, αγωνίστηκε σε 26 αγώνες πρωταθλήματος, και πέντε στο European Conference League, ενώ είχε 3 αγώνες και 2 γκολ στο κύπελλο.

"Ο Σπύρος έφτασε το καλοκαίρι του 2022 και ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς παίκτες στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, η φθινοπωρινή σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως ήθελαν και οι δύο πλευρές λόγω πολλών παραγόντων.

Πότε παίζουν τα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα της Super League για τη 19η έως την 21η αγωνιστική
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:11 - 05.01.2024

Πότε παίζουν τα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα της Super League για τη 19η έως την 21η αγωνιστική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ της 19ης και 21ης αγωνιστικής γνωστοποίησε η Stoiximan Super League, κοινοποιώντας τις ημερομηνίες των αναμετρήσεων ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός Ολυμπιακός.

 Ο παίκτης δεν ήταν ικανοποιημένος με την κατάστασή του και σαν κύριοι βρήκαμε λύση. Είμαστε χαρούμενοι που γνωρίσαμε τον Σπύρο, ο οποίος έδωσε το καλό παράδειγμα στους νεότερους παίκτες του με την επαγγελματική του συμπεριφορά και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες" ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της DAC».