Η Πόρτο χρωστάει χρήματα στην Ζιλ Βισέντε για τον Φραν Ναβάρο - Πως αυτό επηρεάζει τον Ολυμπιακό;

Ο Φραν Ναβάρο

i

© Intime

Η Πόρτο χρωστάει χρήματα στην Ζιλ Βισέντε για τον Φραν Ναβάρο - Πως αυτό επηρεάζει τον Ολυμπιακό;

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:47 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 05.01.2024

Το καλοκαίρι του 2023 η Πόρτο συμφώνησε με τη Ζιλ Βισέντε για την απόκτηση του Φραν Ναβάραο, έναντι επτά εκατ. ευρώ. Όμως, όπως ανέφερε ΜΜΕ της Πορτογαλίας, οι «Δράκοι» δεν έχουν πληρώσει τίποτα μέχρι στιγμής.

Τον Ιούλιο του 2023 η Πόρτο συμφώνησε με την Ζιλ Βισέντε για την απόκτηση του Φραν Ναβάρο, με το αντίτιμο να ορίζεται στα επτά εκατ. ευρώ. Όμως, έξι μήνες αργότερα φαίνεται πως η δεύτερη δεν έχει εισπράξει ούτε... δραχμή για τον επιθετικό του Ολυμπιακού

«Η Πόρτο δεν έχει καταβάλει τα χρήματα στη Ζιλ Βισέντε, αναφορικά με τη μεταγραφή του Φραν Ναβάρο Το ποσό που συμφωνήθηκε για αυτήν τη μεταγραφή ήταν επτά εκατομμύρια ευρώ, αλλά μέχρι στιγμής ο Ζιλ Βισέντε δεν έχει λάβει καμία πληρωμή», ανέφερε συγκεκριμένα δημοσίευμα του CNN Portugal. 

Όσον αφορά το πως εμπλέκεται ο Ολυμπιακός, η συμμετοχή των Πειραιωτών δεν έχει να κάνει με τον 25χρονο σέντερ φορ, αλλά για τον μεταγραφικό στόχο του συλλόγου, Γκαμπριέλ Περέιρα. Εξηγούμαστε!

Ο 23χρονος στόπερ, ο οποίος ανήκει στη Ζιλ Βισέντε, αποτελεί διακαής πόθος της Πόρτο. Μαζί με τους «ερυθρόλευκους», οι «Δράκοι» εξετάζουν τον αμυντικό, θεωρώντας τον ιδανική λύση για τα μετόπισθεν. Εντούτοις, αυτή η οικονομική ασυνέπεια της Πόρτο προκαλεί αμφιβολίες στη διοίκηση της Ζιλ Βισέντε, η οποία φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να τον δώσει αν δεν λάβει πρώτα τα χρήματα για τον Ναβάρο. 

Ο Χρήστος Γώγος, γιατρός του επεισοδιακού ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Νίκου Χαρδαλιά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

15:31 - 05.01.2024

Ο Χρήστος Γώγος, γιατρός του επεισοδιακού ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Νίκου Χαρδαλιά

Ο γιατρός του επεισοδιακού ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Χρήστος Γώγος, ορίστηκε από τον Νίκο Χαρδαλιά ως εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Ελέγχου-Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων στην Περιφέρεια Αττικής.

Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως ο δρόμος για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά τον Γκαμπριέλ Περέιρα, γίνεται πιο εύκολος. Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, επέστρεψαν με νέα καλύτερη προσφορά, για τον 23χρονο στόπερ.