Ξανά θύμα ληστείας ο Σμόλινγκ: Προσπάθησαν να του κλέψουν το χρηματοκιβώτιο από το σπίτι

Κρις Σμόλινγκ

i

PrtScr

Ξανά θύμα ληστείας ο Σμόλινγκ: Προσπάθησαν να του κλέψουν το χρηματοκιβώτιο από το σπίτι

Κώστας Τόπας 10:20 - 01.11.2023

Άγνωστοι, αφού έσπασαν το τζάμι ενός παραθύρου, επιχείρησαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή από το σπίτι του Κρις Σμόλινγκ.

Άσχημη περιπέτεια για τον Κρις Σμόλινγκ, τον αμυντικό της Ρόμα, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης (30/10) έπεσε θύμα κλοπής στο σπίτι του στο Τορ Καρμπόνε, στην περιοχή Απία Αντίκα της Ιταλίας. Άγνωστοι, αφού έσπασαν το τζάμι ενός παραθύρου, επιχείρησαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Οι έρευνες βρίσκονται έρευνες για να εξακριβωθεί τι και πόσα πήρε η συμμορία από το σπίτι του Άγγλου αμυντικού. Σύμφωνα με μια αρχική ανάλυση των ερευνητών, θα επρόκειτο για μια συμμορία «επαγγελματιών» που ίσως προερχόταν από την Ανατολική Ευρώπη. Στο παρελθόν, ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη πέσει θύμα ένοπλης ληστείας στο σπίτι, το 2021, και πιο πρόσφατα άλλης απόπειρας κλοπής. 

Μάλιστα το 2021, οι κλέφτες είχαν αναγκάσει τον ποδοσφαιριστή να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο υπό την απειλή όπλου και του αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας, αλλά και χρυσαφικά. Η θετική πλευρά του πράγματος είναι ότι τότε δεν κινδύνεψε κανένας από την οικογένεια του Σμόλινγκ.

Οι ανακριτές θα ακούσουν τον Σμόλινγκ για το τι συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (31/10) και θα είναι αυτός που θα αναφέρει τυχόν αντικείμενα που αφαιρέθηκαν από τους εγκληματίες που δεν κατάφεραν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο.