Ο Ντιμπάλα έκανε πρόταση γάμου στη Φοντάνα ντι Τρέβι κι έγινε viral (vid)

Πάουλο Ντιμπάλα

i

© PrtScr

Ο Ντιμπάλα έκανε πρόταση γάμου στη Φοντάνα ντι Τρέβι κι έγινε viral (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:16 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 01.11.2023

Ο Πάουλο Ντιμπάλα πραγματοποίησε μία ρομαντική έκπληξη στην αγαπημένη του Οριάνα Σαμπατίνι, την οποία αναμένεται να παντρευτεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Γκολ στην καρδιά της Οριάνα Σαμπατίνι φαίνεται πως έχει βάλει ο Πάουλο Ντιμπάλα, με το ζευγάρι πλέον να ετοιμάζεται και για τον γάμο. 

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν ο σούπερ σταρ της Ρόμα αλλά και η γνωστή τραγουδίστρια. Συγκεκριμένα, ο Πάουλο Ντιμπάλα αποφάσισε να κάνει μία ρομαντική έκπληξη στην αγαπημένη του. 

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο που έχει γίνει viral στο Tik Tok, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Αργεντινής γονάτισε στη Φοντάνα ντι Τρέβι και πραγματοποίησε την πρόταση γάμου. Η Οριάνα Σαμπατίνι από την άλλη έδειξε αρκετά έκπληκτη ακούγοντας την ερώτηση, ωστόσο το χαμόγελό της στο τέλος σήμανε το «ναι».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }