Ο ιδιοκτήτης της Ρόμα θα πιλοτάρει το τζετ που θα μεταφέρει τον Λουκάκου στη Ρώμη

Ρομέλου Λουκάκου

i

© Intime

Ο ιδιοκτήτης της Ρόμα θα πιλοτάρει το τζετ που θα μεταφέρει τον Λουκάκου στη Ρώμη

Κώστας Τόπας 08:33 - 29.08.2023

Ο πρόεδρος της Ρόμα, Νταν Φρίντκιν δείχνει την «τρέλα» του για το deal των «τζιαλορόσι» με τον Ρομέλου Λουκάκου και θα πιλοτάρει το τζετ που θα μεταφέρει τον Βέλγου στράικερ στη Ρώμη!

Η Ρόμα έχει συνάψει συμφωνία με την Τσέλσι για τον Ρομέλου Λουκάκου και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ιταλικά Μέσα, ο Βέλγου θα βρεθεί σήμερα (29/08) στην Αιώνια Πόλη με ένα τζετ που θα πιλοτάρει ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Νταν Φρίντκιν.

Μετά από μέρες διαπραγματεύσεων, οι δύο σύλλογοι, Ρόμα και Τσέλσι έδωσαν τα χέρια για συμφωνία σήμερα το απόγευμα για δανεισμό, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς. Αναφέρεται ότι οι «τζιαλορόσι» θα πληρώσουν περίπου 6.000.000 ευρώ συν μπόνους για να φτάσουν τα 8.000.000 ευρώ για τον δανεισμό, ενώ ο Λουκάκου δέχθηκε να κάνει σημαντική μείωση αποδοχών για να πραγματοποιήσει την μεταγραφή..

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, ο Λουκάκου θα μεταφερθεί απευθείας από το Λονδίνο στη Ρώμη το απόγευμα της Τρίτης (29/08) από τον ιδιοκτήτη της Ρόμα, Νταν Φρίντκιν, ο οποίος έχει άδεια πιλότου και είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Air Force Heritage Flight Foundation. Επιπλέον, ένας από τους εννέα πολίτες πιλότους που έχουν τα προσόντα να πετούν σε σχηματισμό με ομάδες επίδειξης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ!

Ο Λουκάκου πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Ίντερ και φέτος ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο, με τον κόσμο των «τζιαλορόσι» να ανυπομονεί να υποδεχθεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρόμα.