Διαπραγματεύεται με την Τσέλσι για τον Τσάλομπα η Μπάγερν

Τρέβοχ Τσάλομπα

i

©PrtScr

Διαπραγματεύεται με την Τσέλσι για τον Τσάλομπα η Μπάγερν

Κώστας Τσιακλής 23:54 - 28.08.2023

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή και φέρεται να επιθυμεί να αποκτήσει τον Τρέβοχ Τσάλομπα.

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να ενισχύσει περαιτέρω την αμυντική της γραμμή και φαίνεται να επιθυμεί να συνεχίσει τα ψώνια από το Λονδίνο. Οι «Βαυαροί» φέρεται να χτύπησαν την πόρτα της Τσέλσι για να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Τρέβοχ Τσάλομπα.

Την περασμένη σεζόν η Μπάγερν Μονάχου αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνα της και ο Τόμας Τούχελ δείχνει αποφασισμένος να τα επιλύσει. Οι «Βαυαροί» έχουν ήδη πάρει τον Κιμ Μιν Τζάε από τη Νάπολι με 50 εκατομμύρια ευρώ και τον Ραφαέλ Γκερέιρο ως ελεύθερο από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Πλέον η Μπάγερν εστιάζει την προσοχή της ξανά στο κέντρο της άμυνας και θέλει να συνεχίσει τα ψώνια από το Λονδίνο. Υπενθυμίζουμε ότι είχε πάρει τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ με ένα ποσό που θα ακουμπήσει τα 110 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Σταμάτησε να προπονείται με τη Γουλβς ο Νούνιες και πιέζει για να πάει στη Σίτι
PREMIER LEAGUE

19:00 - 28.08.2023

Σταμάτησε να προπονείται με τη Γουλβς ο Νούνιες και πιέζει για να πάει στη Σίτι

Ο Ματέους Νούνιες θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι και ενημέρωσε το σύλλογο για την επιθυμία του αυτή. Παράλληλα σταμάτησε να προπονείται με την ομάδα προκειμένου να πιέσει περισσότερο τη διοίκηση.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπάγερν έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Τρέβοχ Τσάλομπα και χτύπησε ήδη την πόρτα της Τσέλσι προκειμένου να τον αποκτήσει. Για την ώρα φέρεται να προκύπτει μια σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών αφού οι «μπλε» απέρριψαν την πρόταση για δανεισμό του Άγγλου αφού επιθυμούν να τον πουλήσουν. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν για να βγει η τελική απόφαση. Τις εξελίξεις παρακολουθεί φυσικά και η Ίντερ που θέλει να πάρει τον Μπεντζαμίν Παβάρ. 

Ο Τσάλομπα αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Τσέλσι και σταδιακά κατάφερε να πάρει τις ευκαιρίες του με την πρώτη ομάδα. Φυσικά είχε δοθεί για ένα διάστημα δανεικός σε Ίπσουιτς, Χάντερσφιλντ και Λοριάν. Με την πρώτη ομάδα των «μπλε» ο 24χρονος κατέγραψε 63 συμμετοχές με απολογισμό τέσσερα γκολ και μια ασίστ. Τη φετινή σεζόν πάντως ακόμα δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής αφού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσάλομπα συνυπήρξε με τον νυν προπονητή της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, αφού ο Γερμανός ήταν ο προηγούμενος προπονητής των Λονδρέζων.