«Η Νότιγχαμ κατέθεσε πρόταση ύψους 9 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα για Βλαχοδήμο»

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Intime

«Η Νότιγχαμ κατέθεσε πρόταση ύψους 9 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα για Βλαχοδήμο»

Κώστας Τόπας 15:04 - 28.08.2023

Πρόταση ύψους 9.000.000 ευρώ φέρεται να κατέθεσε η Νότιγχαμ Φόρεστ στην Μπενφίκα, προκειμένου να πείσει τους «Αετούς» να παραχωρήσουν τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος για την Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σύμφωνα με τον έγκυρο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπενφίκα φαίνεται πως έχει στα χέρια της πρόταση από την ομάδα της Premier League κοντά στα 9.000.000 ευρώ. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που η Νότιγχαμ χτυπάει κι επίσημα την πόρτα των Πορτογάλων για τον κίπερ της εθνική Ελλάδας.

Οι απαιτήσεις της Μπενφίκα ωστόσο για τον 29χρονο πορτιέρε είναι μεγαλύτερες, γι' αυτό και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες. Ολα αυτά, λίγες ημέρες αφότου ρεπόρτερ του Sky Sports Germany, Φλόραν Πλέτενμπεργκ, αποκάλυψε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Πάντως, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Βλαχοδήμος αυτή τη στιγμή είναι η δεύτερη επιλογή των «κόκκινων διαβόλων» για την ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ, μιας και ο Αλτάι Μπαγίντιρ μοιάζε αυτή τη στιγμή φαβορί για να γίνει κάτοικος «Ολντ Τράφορντ», παίρνοντας μεταγραφή από τη Φενέρμπαχτσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν βασικός στην Μπενφίκα από τότε που έφτασε στο «Ντα Λουζ», το 2018/2019 και μετράει 223 αγώνες με την πορτογαλική ομάδα, ενώ πέρυσι ο 29χρονος Έλληνας πορτιέρε πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την πορτογαλική ομάδα για 38η φορά στην ιστορία του συλλόγου και πρώτη μετά το 2019.