Επιστρέφει για Μαγκουάιρ η Γουέστ Χαμ

Χάρι Μαγκουάιρ

Επιστρέφει για Μαγκουάιρ η Γουέστ Χαμ

Μαρία Δαλιάνη • 10:08 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Στο επίκεντρο βρίσκεται ξανά ο Χάρι Μαγκουάιρ με την Γουέστ Χαμ να είναι διατεθειμένη να δώσει περισσότερα χρήματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Άγγλου κεντρικού αμυντικού.

Μπορεί ο Χάρι Μαγκουάιρ μέχρι στιγμής να ανάγκασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραμείνει στο ρόστερ της όμως από ότι φαίνεται η Γουέστ Χαμ μετά την αγορά του Κωσταντίνου Μαυροπάνου από την Στουγκάρδη θέλει να προσθέσει άλλον ένα κεντρικό αμυντικό στο ρόστερ της! 

Τα «σφυριά» από ότι φαίνεται δεν δείχνουν διατεθειμένα να εγκαταλείψουν την μάχη για την απόκτηση του Άγγλου στόπερ, Χάρι Μαγκουάιρ παρά το «ναυάγιο» των συζητήσεων των προηγούμενων διαπραγματεύσεων.

Το προηγούμενο διάστημα τα «σφυριά» είχαν έρθει σε συμφωνία για την παραχώρηση του παίκτη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρά την επιθυμία του ίδιου να συνεχίσει τη καριέρα στη Γουέστ Χαμ φαίνεται πως το «deal» χάλασε τελευταία στιγμή. Ο λόγος ήταν η καθυστέρηση που υπήρχε στις συζητήσεις που ανάμεσα στο Μαγκουάιρ με την ομάδα του Τεν Χαγκ για την αποζημίωση του με αποτέλεσμα να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους, προς το παρόν, για τον παίκτη.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε ένα ποσό που άγγιζε τα 35 εκατομμύρια ευρώ με την Γουέστ Χαμ να προσφέρει ένα ποσό της τάξεως των 7 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως για τον Άγγλο!

Σύμφωνα με την Daily Mail η Γουέστ Χαμ έχει επιστρέψει δυναμικά στο παιχνίδι απόκτησης του Άγγλου διεθνή και φέρεται να είναι διατεθειμένη να πληρώσει περισσότερα για την απόκτηση του και δεν αποκλείεται τις προηγούμενες μέρες να έχουμε εξελίξεις