Ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στην ενεργό δράση για χάρη του Πικέ (vid)
i

Ροναλντίνιο/PrtScr

Ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στην ενεργό δράση για χάρη του Πικέ (vid)

Κώστας Τόπας 09:54 - 24.02.2023

Ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στην... ενεργό δράση για λογαριασμό της «Kings League», της διοργάνωσης που δημιούργησε ο Ζεράρ Πικέ.

«Αν θέλεις, θα παίξω». Αυτά ήταν τα λόγια του Ροναλντίνιο στο βίντεο που κατέγραψαν ο Ιμπάι και ο Πικέ στο οποίο παρουσιάζουν τον Βραζιλιάνο. Ο «Ρόνι» θα αγωνιστεί ξανά, έστω και σε γήπεδο 7x7, στο πρωτάθλημα που συνδιοργανώνει ο Ζεράρ Πικέ με φίλο του διάσημο Youtuber, στο οποίο συμμετέχουν κι άλλοι πρώην ποδοσφαιριστές και διασημότητες.

Ο 42χρονος «μάγος» συμφώνησε με την Porcinos FC και θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή (26/02) ως guest star, αφού σύμφωνα με κανονισμό του τουρνουά, οι ομάδες μπορούν κάθε εβδομάδα να παρατάσσουν έναν τέτοιο παίκτη.

O 11oς και 12ος παίκτης κάθε ομάδας είναι συνήθως πρώην ποδοσφαιριστές, καμιά φορά ακόμη και εν ενεργεία, όπως ο μασκοφόρος που έκανε την εμφάνισή του πριν από μερικές ημέρες και άφησε όλους με την απορία για το ποιος τελικά μπορεί να είναι. Ο 11ος παίκτης λοιπόν παραμένει στο ρόστερ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ αντίθετα ο 12ος μπορεί να αλλάζει κάθε εβδομάδα. Κάποιοι ακόμη γνωστοί που έχουν περάσει απ' αυτήν την λίγκα είναι οι Σέρχιο Αγουέρο και Τσιτσαρίτο Ερνάντες, αλλά και οι Χαβιέρ Σαβιόλα και Ντιντάκ Βίλα.