Ρονάλντο: Κι όμως μπορεί να επιστρέψει στο Champions League
i

Ρονάλντο / © AlNassr FC

Ρονάλντο: Κι όμως μπορεί να επιστρέψει στο Champions League

Sportal newsroom 21:36 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 02.01.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το άλμα στην καριέρα του και εγκατέλειψε τη γηραιά ήπειρο για χάρη της Σαουδικής Αραβίας, όμως δεν εγκατέλειψε την προοπτική να επιστρέψει στο Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca» μπορεί να αγωνιστεί ξανά στο Champions League, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Νιούκαστλ. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα το «βασιλικό» συμβόλαιο του Πορτογάλου Σούπερ σταρ περιλαμβάνει ειδική ρήτρα η οποία προβλέπει ότι μπορεί να γίνει κάτοικος Νιόυκαστλ με τη μορφή δανεισμού, εάν και εφόσον η ομάδα καταφέρει να εξασφαλίσει το «χρυσό» εισιτήριο για τη συμμετοχή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Κριστιάνο έφυγε αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυκλοφόρησε ημερολόγια για το 2023 με τη μορφή του
PREMIER LEAGUE

15:15 - 02.01.2023

Ο Κριστιάνο έφυγε αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυκλοφόρησε ημερολόγια για το 2023 με τη μορφή του

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως έχουν ξεχάσει την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την ομάδα και κυκλοφόρησαν ημερολόγια τα οποία φέρουν κανονικά τη μορφή του «CR7»

Ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει συμβόλαιο σε κάποια ισχυρή ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία να συμμετέχει σε πρωτάθλημα με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, και ως εκ τούτου υπέγραψε στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως η Νιούκαστλ εξαγοράστηκε από fund που ανήκει στον Σαουδάραβα πρίγκιπα Μοχάμαντ μπιν Σαλμάν.

Το άκουσμα της μεταγραφής του Ρονάλντο σε έναν τόσο... εξωτικό ποδοσφαιρικό προορισμό πυροδότησε λαίλαπα αντιδράσεων από υποστηρικτές και επικριτές του Πορτογάλου, ρίχνοντας λάδι στην κόντρα για τον GOAT, με τους επικριτές του να τον ψέγουν για την απόφαση να αποσυρθεί από το υψηλό επίπεδο «μετακομίζοντας» σε ένα πρωτάθλημα με σαφώς κατώτερο επίπεδο από αυτά στα οποία έχει αγωνιστεί και πρωταγωνιστήσει μέχρι τώρα. 

Ωστόσο όπως φαίνεται ο Ρονάλντο μπορεί φαινομενικά να επέλεξε να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία, αλλά μέσα του υπάρχει ακόμη κάτι από τον αθλητικό εγωισμό τη σπίθα του αθλητή που πάλευε μέχρι πριν λίγες μέρες να οδηγήσει όσο ψηλότερα μπορούσε την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γράψει ιστορία στο Champions League. Είναι ο κορυφαίος σκόρερ της διοργάνωσης έχοντας σκοράρει 140 φορές. Έχει κατακτήσει τη διοργάνωση 4 φορές, και είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ στα νοκ άουτ στάδια της διοργάνωσης.