Ροντινέι: «Η βραδιά με τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να επαναληφθεί»

Ροντινέι

i

©Intime

Ροντινέι: «Η βραδιά με τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να επαναληφθεί»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:41 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 08.11.2023

Ο Ροντινέι μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το ματς του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ και μεταξύ άλλων είπε πως η βραδιά με τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν να φύγουν με το αποτέλεσμα από το Λονδίνο που θα τους κρατήσει στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός μίλησε τόσο για την ήττα που προηγήθηκε από τον ΠΑΟΚ, όσο και για το τι πρέπει να κάνουν στο Λονδίνο για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα. Μεταξύ άλλων ο Ροντινέι δήλωσε πως η βραδιά κόντρα στον «δικέφαλο» δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Ροντινέι είπε: «Η βραδιά ήταν πολύ άσχημη για την ομάδα μας. Ένα πολύ κακό παιχνίδι εκ μέρους μας. Έχουμε προσπαθήσει να συγκεντρωθούμε για αυτό το παιχνίδι (με Γουέστ Χαμ). Προσπαθώντας να σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτή η βραδιά. Παίζουμε ένα τελείως διαφορετικό ματς και σε μία εντελώς διαφορετική διοργάνωση». 

Για το τι μπορεί να δώσει ώθηση στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ δήλωσε: «Πραγματικά πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Να μπούμε γνωρίζοντας πολύ καλά το τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε δουλέψει πολύ. Είναι ένα ωραίο παιχνίδι και μία ωραία διοργάνωση. Δεν είναι μόνο ένα το χαρακτηριστικό. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να δείξουμε. Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και επίσης έχουμε δουλέψει πολύ για να προετοιμάσουμε αυτό το ματς».