Προβάδισμα Γιόβετιτς για την επίθεση κόντρα στη Γουέστ Χαμ

Ο Στεφάν Γιόβετιτς

i

© Intime

Προβάδισμα Γιόβετιτς για την επίθεση κόντρα στη Γουέστ Χαμ

Το… αλλάζει γιατί προβληματίστηκε και με τον Ελ Κααμπί ο Μαρτίνεθ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ περίμενε αρκετά από τον Ελ Κααμπί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Μαροκινός φορ, όμως, υστέρησε και αυτός, δεν ήταν καλός. Χάθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς του ΠΑΟΚ, κάνοντας Κουλιεράκη και Κεντζιόρα να πραγματοποιούν μια εξαιρετική εμφάνιση. 

Ο Μαρτίνεθ και πριν το ματς, σκεφτόταν αν θα βάλει αυτόν ή τον Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος φορ είχε πάει εξαιρετικά κόντρα στον ΟΦΗ, πραγματοποιώντας μια έξοχη ασίστ στο 0-2 του Ποντένσε. Τότε που πίεσε, κέρδισε την μπάλα και αντί να τελειώσει ο ίδιος τη φάση, «κέρασε» γκολ τον Πορτογάλο που έσπευσε φυσικά να τον ευχαριστήσει, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και μετά στα social media. 

Ο Στέφαν Γιόβετιτς πάντως, αυτή τη στιγμή δείχνει το φαβορί για να είναι κόντρα στην Γουέστ Χαμ στο αρχικό σχήμα. Ένας φορ με καλές επαφές της μπάλας, που μπορεί να κρατήσει και να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, αλλά και να «εκτελέσει». Δεδομένα ο Γιόβετιτς θα χρειαστεί πολύ στη συνέχεια, καθώς ο Ελ Κααμπί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί στο Κόπα Άφρικα και θα λείψει για έναν μήνα. 

Στο Ρέντη πάντως, όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Γιόβετιτς. Έναν ποδοσφαιριστή επαγγελματία, που δείχνει να έχει έρθει με όρεξη και να θέλει να προσφέρει πολλά και στη συνέχεια. Η λογική έτσι, λέει πως θα πάρει φανέλα βασικού το βράδυ της Πέμπτης στο Λονδίνο, αλλά και πιο ενεργός θα είναι στα ματς που θα ακολουθήσουν και μετά τη διακοπή. 

Είναι και διεθνής άλλωστε και με καλή εικόνα και με το Μαυροβούνιο. Είτε σκοράροντας είτε με ασίστ. Ένας φορ με ποικιλία κινήσεων που ανεβάζει ρυθμό, νιώθει πολύ καλύτερα και στο επόμενο διάστημα θα πάρει περισσότερο χρόνο από τον προπονητή του Ολυμπιακού.