Ξεφάντωμα για την κόρη του Ροντινέι στο «Καραϊσκάκης», τραγούδησε τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)

Ξεφάντωμα για την κόρη του Ροντινέι στο «Καραϊσκάκης», τραγούδησε τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:50 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:53 - 04.04.2024

Δείτε το βίντεο με την κόρη του Ροντινέι να τραγουδά τον ύμνο του Ολυμπιακού στη νίκη κόντρα στον Άρη με 3-0.

Ο Ολυμπιακός επιζητούσε να βγάλει αντίδραση μετά τις δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές των πλέι οφ και τα κατάφερε, καθώς χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει επιβλήθηκε του Άρη με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προερχόταν από δύο συνεχείς νίκες στη διαδικασία αλλά είδε το σερί της να σταματάει την τρίτη ημέρα των playoffs κι έφυγε από το Φάληρο με μια ευρείας έκτασης ήττα.

Τα γκολ, για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πέτυχαν οι Γιουσέφ Ελ Κααμπί (6'), Ντάνιελ Ποντένσε (60') και Ζοάο Καρβάλιο (89').

Στο πλευρό του Ροντινέι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπως πάντα ήταν η σύζυγός του, Νίνα Άχε μαζί με την μία εκ των κορών τους. Η αγαπημένη του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ τράβηξε τα βλέμματα, όμως δεν ήταν η μόνη.

Η κόρη τους ξεσήκωσε το γήπεδο με τις φωνές της, καθώς ζητωκραύγαζε για τη νίκη των Πειραιωτών, ενώ στο βίντεο που ανάρτησε η Νίνα στα social media φαίνεται να τραγουδάει και τον ύμνο του Ολυμπιακού.

H δημοφιλής influencer, Νίνα Άχε βρίσκεται στην Ελλάδα παρέα με τον αγαπημένο της, με το ζεύγος να μοιράζεται ουκ ολίγες φωτογραφίες στα social media. Μάλιστα, η σύντροφος του Ροντινέι ταξίδεψε στη Βουδαπέστη, εκεί όπου ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League.

Για την προσωπική της ζωή, λίγα πράγματα μπορεί να ανακαλύψει κανείς για τη Νίνα Άχε. Αυτά που έχει γνωστοποιήσει η ίδια για την επαγγελματική της σταδιοδρομία είναι πως ασχολείται με τη διατροφολογία και πως έχει δική της επιχείρηση. Ένα άλλο στοιχείο που είναι γνωστό για εκείνη είναι ότι λατρεύει την πυγμαχία, κάτι που έχει μοιραστεί στο προφίλ της.